Invioreaza livingul cu perne decorative

Iti plac pernele decorative? Cu siguranta stii ca pot sa-ti schimbe atmosfera din sufragerie!

Fortati de imprejurari petrecem tot mai mult timp in case.

Si, daca tot stam in casa, n-ar fi mai placut sa ne-o amenajam astfel incat sa ne simtim bine in ea?!

Va propun astazi un truc care invioreaza orice incapere, indiferent de cat de anosta ti se pare. Folositi perne decorative pentru sufragerie, cu siguranta veti simti alta energie si alta bunadispozitie.

loftdesign.ro
loftdesign.ro

Sa stiti ca nu doar sufrageria poate capata alt aer, adaugand cateva pernite frumoase care sa va inveseleasca, chiar si biroul, ori alt spatiu in care petreceti mai mult timp.

Asadar, haideti sa incercam pe cat posibil sa creem o atmosfera placuta in jurul nostru, o atmosfera care sa ne indemne la ganduri bune, sa ne faca mai optimisti.

Cei care vor sa se bucure de soarele de afara cu siguranta dau la o parte draperiile si pornesc aerul conditionat, insa, daca vrei cu adevarat sa-ti infloreasca sufragieria, poti sa-i dai o mana de ajutor folosind aceste perne decorative.

Intr-un colorit bogat, in nuante vesele care te indeamna la viata, confortabile, poti sa le folosesti pentru a-ti schimba cu desavarsire atmosfera din sufragerie.

Exista pe piata foarte multe oferte de astfel de obiecte frumoase, unele au desene de-a dreptul impresionante. Cu astfel de perne poti efectiv sa schimbi infatisarea sufrageriei ori a dormitorului tau.

Daca vei pune cateva perne decorative pe o canapea, vei vedea cat de mult se schimba spatiul.

Pentru o primire cat mai reusita in spatiu, puteti alege pernitele astfel incat sa existe o nuanta de culoare potrivita cu culoarea majoritara din incaperea unde doriti sa le aranjati, in speta cu mobila din incapere.

Incercati pe cat posibil sa schimbati aerul, nu alegeti aceleasi culori care domina incaperea. Nu strica sa existe nuante comune, dar daca veti alege exact aceleasi culori, pernele nu vor aduce niciun plus.

Pernă decorativă Ike

Perna decorativa Ike aduce un suflu nou în orice incapere. O puteți folosi pentru a decora bancheta din holul de la intrare, canapeaua din living sau fotoliul din coltul de lectura. Sfat deco: alăturați mai multe perne decorative cu forme și culori diferite pentru a amplifica efectul vizual.Caracteristici pernă decorativă:culori: albastru și auriumaterial: microfibrădimensiuni: 45x4x45 cmîntreținere: spălare de mână, la 30 de grade.

Pernă decorativă Tari

Perna decorativă Tari aduce un suflu nou în orice încăpere. O puteți folosi pentru a decora bancheta din holul de la intrare, canapeaua din living sau fotoliul din colțul de lectură. Sfat deco: alăturați mai multe perne decorative cu forme și culori diferite pentru a amplifica efectul vizual.Caracteristici pernă decorativă:culoare: albastrumaterial: bumbacdimensiuni: 45x5x45 cmîntreținere: spălare de mână, la 30 de grade

Pernă decorativă Capeline Blanc 40×40 cm

Perna deco flori vază are dimensiunea 40×40 cm și face parte din colecția Capeline a producătorului francez Stof. Perna decorativă Capeline Blanc are un motiv romantic, floral și este compus dintr-o vază albă în care avem 3 flori roz, pe un fundal alb. Colecția Capeline conține două modele de perme – Capeline Blanc și Capeline rose, ce au ca motiv principal florile roz .  Coletul conține: o pernă florală cu vază albă, compoziție 100% poliester, model Caliste Blanc, dimensiunea 40×40 cm.  Întreținere:   Spălare în mașină la 30 grade Celsius A nu se folosi înălbitor A nu se usca prin centrifugare Călcare la temperatura normală Curățare chimică cu orice solvent în afara tricloretilenei.

Pernă decorativă Melva

Perna decorativă Melva aduce un suflu nou în orice încăpere. O puteți folosi pentru a decora bancheta din holul de la intrare, canapeaua din living sau fotoliul din colțul de lectură. Sfat deco: alăturați mai multe perne decorative cu forme și culori diferite pentru a amplifica efectul vizual.Caracteristici pernă decorativă Melva:culoare: multicolormaterial: textildimensiuni: 40×40 cmîntreținere: spălare de mână, la 30 de grade

Pernă decorativă Lou

Perna decorativă Lou aduce un suflu nou în orice încăpere. O puteți folosi pentru a decora bancheta din holul de la intrare, canapeaua din living sau fotoliul din colțul de lectură. Sfat deco: alăturați mai multe perne decorative cu forme și culori diferite pentru a amplifica efectul vizual.Caracteristici pernă decorativă:culoare: rozmaterial: poliesterdimensiuni: 50×50 cmîntreținere: spălare de mână, la 30 de grade

Pernă decorativă Slyvia

Perna decorativă Slyvia aduce un suflu nou în orice încăpere. O puteți folosi pentru a decora bancheta din holul de la intrare, canapeaua din living sau fotoliul din colțul de lectură. Sfat deco: alăturați mai multe perne decorative cu forme și culori diferite pentru a amplifica efectul vizual.Caracteristici pernă decorativă:material: poliesterdimensiuni: 60x10x60 cmîntreținere: spălare de mână, la 30 de grade.

Pernă decorativă Lezlie

Perna decorativă Lezlie aduce un suflu nou în orice încăpere. O puteți folosi pentru a decora bancheta din holul de la intrare, canapeaua din living sau fotoliul din colțul de lectură. Sfat deco: alăturați mai multe perne decorative cu forme și culori diferite pentru a amplifica efectul vizual.Caracteristici pernă decorativă Lezlie:culori: ivoire și albastrumaterial: poliesterdimensiuni: 40×40 cmîntreținere: spălare de mână, la 30 de grade.

bonami.ro
bonami.ro

Pernă decorativă Tameika

Perna decorativă Tameika aduce un suflu nou în orice încăpere. O puteți folosi pentru a decora bancheta din holul de la intrare, canapeaua din living sau fotoliul din colțul de lectură. Sfat deco: alăturați mai multe perne decorative cu forme și culori diferite pentru a amplifica efectul vizual.Caracteristici pernă decorativă:culori: bej, albastru și ivoiremateriale: bumbac și bumbacîntreținere: spălare de mână, la 30 de grade.

Leave a Reply

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies