Ornamente si alte decoratiuni de Craciun

Lumea decoratiunilor si a ornamentelor pentru Craciun se schimba de la an la an, de fiecare data venind cu surprize fel de fel.

Decoratiunile de Craciun sunt in continua evolutie.

De la banala beteala am ajuns la siraguri cu margele, de la globurile plapande am trecut la somptuoasele flori realizate din materiale naturale.

Cand vine vorba de gusturi, unii se iau mai degraba dupa pornirile personale decat dupa moda.

chilipirul-zilei.ro/%20
chilipirul-zilei.ro/%20

Mie, spre exemplu, imi plac decoratiunile vechi, globurile pictate manual si micile accesorii din lemn.

Ornamente Craciun

Daca va intrebati ce se poarta anul acesta in materie de ornamente Craciun, va spun ca lucrurile au luat un avant deosebit, dar in mai multe directii.

Pe de-o parte avem senzatia ca ne intoarcem spre trecut, cautand lucruri simple, din materiale naturale, pe de alta parte, vedem lucruri sofisticate care mai de care mai stralucitoare, unele neavand vreo legatura neaparata cu spiritul Craciunului.

Nu stiu cum e la voi, dar la noi in casa, unde este clara dominatia pisicilor, cu greu ne descurcam cu decoratiunile si ornamentele de Craciun.

La bradul natural am renuntat de ani buni, iar decoratiunile cautam sa fie cat mai rezistente si mai putin tentante pentru pleioada de torcatoare dornice de lucrurile stralucutoare, zornaitoare.

Acum pe piata sunt foarte multe tipuri de brazi artificiali, unii cu adevarat impresionanti, destul de realistici.

Ornamente de brad si instalatie

Bradul nostru artificial este unul extrem de bogat, cu varfurile crengilor usor ninse (adica vopsite in alb), destul de strans la baza, ‘ca sa intre’ si compact ca sa reziste unor tentative numeroase de catarare in timpul noptilor lungi de iarna a amicelor cu coada lunga.

Decoratiuni Craciun

Dintre ornamentele moderne de Craciun, am inceput sa prind oarescare drag de florile mari Deco in culori pale prezente din ce in ce mai des in decoriunile unor brazi de protocol.

Altfel, raman tot la globurile clasice, imbinate cu niste fulgi mari de zapada sclipicioase si nelipsita beteala.

mezoni.ro/
mezoni.ro/

Instalatia noastra de brad este una colorata, ca sa placa copiilor, mare de ne incurcam in ea (a devenit deja un tabiet de Craciun).

Prin casa nu punem mare lucru, tot din cauza de patrupede miorlaitoare, insa, ici si colo mai gasesti cate o steluta, cate un fulg, cat un abtibilid, etc.

Decoratiuni luminoase Craciun

Leave a Reply

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies