Decoratiuni cu stil – casa primitoare

Decoratiunile cu stil transforma casa ta intr-o casa primitoare, iar in acest caz reciproca intareste spusele noastre.

Pentru ca in materie de decoratiuni este mai bine sa te lasi pe mana specialistilor, va recomandam si noi astazi niste specialisti intr-ale decoratiunilor: BONAMI.

Bonami este un magazin online specializat in amenajarile unei locuinte. La ei gasim peste 8500 de produse in stoc si zilnic intra peste 1000 de produse noi.

Daca veti cumpara produse cu valoare mai mare de 220 de lei, transportul vi se ofera gratuit.

chilipirul-zilei.ro/%20
chilipirul-zilei.ro/%20

Ce gasim la Bonami? Gasim mobilier, corpuri de iluminat, covoare si textile, produse pentru bucatarie si sufragerie, decoratiuni, moda si produse de exterior.

In categoria decoratiunilor gasim o gama variata de produse: sfesnice si decoratiuni, tablouri, rame si tablit, ceasuri si alarme, oglinzi, decoratiuni Craciun, decoratiuni pentru copii, cutii de depozitiare si cosuri, tepet si autocolante, lumanari si lampi difuzoare, vaze, boluri si ghivece, agatatoare, carlige si suporturi.

Lumanari si lampi difuzoare

Sfesnice si decoratiuni

Tablouri, rame si tablite

Ceasuri si alarme

Oglinzi

Tapet si autocolante

Vaze, boluri, ghivece

Mobilier pentru baie

Decoratiuni Craciun

Decoratiuni pentru copii

Cutii pentur depozitiare si cosuri

Agatatoare, carlige si suporturi

Puteti alege de asemenea in privinta decoratiunilor stilul dorit: modern, scandinav, retro, rustic, industrial, clasic, provensal, vintage.

Marcile disponibile la decoratini sunt: Ambiance, Antic Line, Ego Dekor, Dakls, Hubsch, InArt, Iris Hantverk, J-Line, Karlsson, LEGO, Orchidea Milano, Wireworks, Zone, Zuiver, Mauro Ferretti, Wenko, Compactor, Metaltex, Versa, Really Nice Things, YAMAZAKI, Bahoma London, Domopak, The Mia, Bimago, A Simple Mess, PT LIVING, Dekomik, Mosticx, North Carolina Scandinavian Home Decors, 3D Art, iDesign, si multe altele. Vi le-am enumerat pe cele care au produse numeroase in categoria decoratiunilor de la Bonami.

Cei de la Bonami au si un sistem interesant de punct pentru clientii fideli. Daca achizitionezi ceva de la Bonami primesti credite – 1 credit = 1 leu. Acceste credite se pot folosi in contul vostru de client sub forma unei sume de bani. Daca aveti credite in contul Bonami, acestea se aplica imediat ca reducere din valoarea comenzii pe care vreti sa o efectuati. Reducerea din credite nu poate fi mai mare de 20% din valoarea comenzii.

mezoni.ro/
mezoni.ro/

Sediul din Romania al Bonami este in Oradea, la adresa Str. Borsului nr 56. telefon 0312 294 753. Informatii utile gasiti pe platforma lor online Bonami.ro.

Program de lucru Bonami:

  • de luni pana vineri intre 9 si 18.

Leave a Reply

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies