Ambianta calda de Craciun de la Vivre

Vrei ca sarbatorile sa te impresoare cu caldura, parfumuri si entuziasm? Vezi decoratiunile de Craciun de la Vivre!

Pentru obtinerea unei atmosfere calde de Craciun, puteti sa apelati la decoratiunile pentru locuinta de la Vivre.

Marturisesc ca sunt o impatimita a decoratiunilor, iar pentru mine Vivre reprezinta un mod de viata.

Produsele lor sunt de-a dreptul imbietoare, alese cu grija, astfel incat sa-si pastreze clientii si sa-si atraga altii noi.

chilipirul-zilei.ro/%20
chilipirul-zilei.ro/%20

Printre cele mai noi produse pe care le puteti descoperi in acest magazin online de decoratiuni pentru casa, sunt cele destinate Craciunului.

Craciun Vivre

Avand un design atractic, unic, ce creaza o atmosfera familiara de sarbatoare, decoratiunile de Craciun de la Vivre te atraga prin eleganta si bun gust.

Sa obtii o atmosfera de Craciun care sa-i aduca impreuna pe toti din familie este dorinta oricarei femei.

Va pot spune ca pe masura ce cresc copiii intr-o astfel de ambianta, ei isi doresc la randul lor sa petreaca sarbatorile impreuna, in familie.

mezoni.ro/
mezoni.ro/

Pernele, pufurile, covorasele de baie, sunt elemente de decor potrivite pentru orice locuinta deocata adecvat de Craciun.

decoratiuni craciun vivre

Iata si cateva din cele mai tentate decoratiuni de Craciun de la Vivre:

  • De exemplu, puf-ul de Craciun are niste dimensiuni generoase de 110×70 cm, apre o husta cu sistem de inchidere dublu cu fermoar si arici, fiind rezistenta la contactul cu apa si la razele UV7.
  • Covorul Christmas Decoration 120×80 cm, are o greutate de 1,5 Kg, si este alcatuit din poliamida, verso anti-alunecare din latex, se poate curata manual si se recomanda uscareaa naturala.
  • Puf-ul Winter Sport cu dimensiuni de 110×70 cm, care vine cu o husta cu sistem dublu de inchidere cu fermoar si arici, are o greutate de 5Kg si materialele sunt: poliester, verso din poliuretan, umplutura bile din polistiren.
  • Covorul Christmas Sleepy Dog, cu dimensiunile 120×80 cm, are o greutate de 1,5 Kg, si este alcatuit din pliamida, verso anti-alunecare din latex, se poate curata manual, si se reomanda uscarea naturala.

Daca nu v-am convins cu aceste minunate decoratiuni de Craciun va invitam sa vizualizati intreaga gama de Ambient de Craciun de la Vivre.

vivre craciun

Leave a Reply

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies