Magneti de frigider, un decor necesar

Cu totii am remarcat cat de utili sunt acesti magneti de frigider pentru viata noastra de zi cu zi

Magnetii de frigider sunt un decor necesar, nelipsiti din nicio casa prietenoasa, nemaivorbim de casele in care locuiesc copii.

Mama pleaca la serviciu si lasa indicatii despre pranz, intr-un mic post it fixat cu un fluture magnet pe frigider. Tata ii transmite baiatului ca la ora 16 trebuie sa ajunga la antrenamentul de fotbal. Sora cea mare ii spune fratiorului ei, printr-un acelasi post it, sa nu-i mai schimbe parola la laptop. Si cate si mai cate…

Afisarea manetilor si a fotografiilor pe frigider, ne face viata mai usoara si mai frumoasa, iar caminul unul mai prietenos. Ne simtim mai personali, mai intimi intr-o bucatarie unde troneaza un frigider plin de magneti cu pozele dragute ale bebelusului care era baiatul nostru cel plecat acum la facultate.

chilipirul-zilei.ro/%20
chilipirul-zilei.ro/%20

 

memo-clip-omuleti-fungift

Omuleti magneti colorati FunGift

memo-clip-inima-fungift

MemoClip inima FunGift

Insa, evident, prea multi mangeti, si prea multe poze pe frigider, strica. Aglomeratia de elemente dauneaza oricarei forme de design interior, indiferent de gusturi si necesitati.

Exista mai nou in piata o serie de magneti speciali conceputi pentru a ne face viata mai frumoasa, mangeti ce pot fi organizati pe zile, pe saptamani, etc. Exista de asemenea calendare cu mangeti si alte forme practice de organizare pentru frigider, menite sa ne faca viata mai usoara.

Exista in piata online o multitudine de oferte de magneti de frigider, de la cele mai dulci forme (inimi, fluturi, flori), pana la cele mai haioase (o mana, un picior, o broscuta, un catel, un mos craciun, etc).

In general, gasiti acesti mangeti de frigider in magazinele ce comercializeaza cadouri, insa, sunt si foarte multe site-uri specializate doar in astfel de produse.

De la magneti de frigider cu vedete de cinema, la magneti cu pisici, castele, imagini stil Shabby Chic, pana la vechile tablouri ce faceau deliciul cafenelelor interbelice. Oferta este aproape de neimaginat.

mezoni.ro/
mezoni.ro/

Ca sa nu mai vorbim de magnetii de vacanta, adunati de prin colturi vizitate in concedii. Cu totii avem macar un magnet cu castelul Peles, cu castelul Bran ori cu vreo salina.

Asadar, mangetii de frigider sunt un decor necesar, cu conditia sa fie stapaniti ca numar in timp.

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies