Saltele confortabile – somn linistitor

Nu face rabat de la calitate cand vine vorba de saltele confortabile.

Saltelele confortabile iti asigura un somn linistitor, odihnitor. Nu sunt produsele pe care sa le alegi la intamplare, fara o analiza prealabila amanuntita.

Dormitorul reprezinta camera unde iti petreci ore bune din zi. Energia pentru o zi de lucru depinde in mare masura de felul in care ne-am petrecut noaptea, de somnul odihnitor pe care l-am avut. Pe langa textilele aferente dormitorului, despre care nu putem spune ca sunt neimportante, salteaua reprezinta categoric principala componenta palpabila care te poate purta catre un somn odihnitor.

Exista pe piata o sumedenie de tipuri de saltele, care mai de care mai atragatoare, mai ademenitoare, atat ca materiale cat si ca pret.

chilipirul-zilei.ro/%20
chilipirul-zilei.ro/%20

Exista magazine online specializate in saltele de pat. Exista showroom-uri unde poti admira cele mai performante saltele de pat.

Noi iti propunem astazi un magazin online unde veti gasi saltele de pat de calitate la preturi foarte mici. Este vorba de magazinul online – SleepLine.

Cei de la SleepLine ofera putine modele de saltele de pat, insa, ce au in portofoliu reprezinta cu adevarat produse de calitate, la preturi avantajoase.

 

Saltea BioGreen Memory 15+5 90x200cm

 

Saltea Eco Fresh Aloe Vera 90x200cm

 

Saltea TrioFlex 13+3+2 90x200cm •

 

Saltea DuoFlex 14+2 90x200cm

Acestea sunt cele patru tipuri de saltele comercializate online de cei de la SleepLine. Noi v-am prezentat doar varianta de marime 200×90, insa, fiecare dintre aceste tipuri de saltele are si alte variante de marimi: 140×200, 160×200, 180×200.

mezoni.ro/
mezoni.ro/

Saltelele sunt livrate din Romania, livrarea facandu-se in 3 zile lucratoare. Livrarea se face prin FanCourier si prin Urgent-Cargus. Singura metoda de plata disponobila fiind plata la livrare.

Saltelele SleepLine suporta o greutate individuala de 120 de Kg.

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies