Va place levantica?

Daca si voi sunteti fani levantica, iata cum o puteti aduce in spatiul de locuit in foarte multe forme

Daca si voua va place levantica si v-ati inconjura pretutindeni de ea, sa stiti ca este posibil, pentru ca de la culoare la miros, o regasim in foarte multe forme in produse destinate home design-ului.

Unul dintre cele mai vizibile magazine din nista home design-ului, Vivre, ne ofera o multitudine de produse cu tematica levantica.

De la lumanari parfumate cu levantica, la sapuni, ceara, flori artuficiale, covoare cu motive, farfurii, platouri cu levantica ca decor, cuiere, ceasuri de perete, vase decorative, termometre, ghivece, carafe decorative, cutii, draperii, tablouri, tavi, solnite, rae foto, etc.

chilipirul-zilei.ro/%20
chilipirul-zilei.ro/%20

Levantica este o planta din familia Lamiacae, o planta aromatica si medicinala. Aceasta planta poante atinge pana la 30-50 de cm inaltime, are frunze mici si flori albastre parfumate. Levantica este o planta puternic aromatizata, care are totodata si actiuni antiseptice locale si actiuni usoare antispastice, datorita continutului de ulei volatil. Este un calmant pentru sistemul nervos central, diuretic si colagog. Se foloseste intern in migrene, dureri de cap, afectiuni cardiace, boli de rinichi si ficat, tulburari digestive, etc. Extern este folosit in masaj, gripa si stari febrile.

Decoratiuni – mobilier – cu tematica levantica (Vivre)

Revenind la ofertele celor de la Vivre, daca vreti sa va inconjurati de levantica in casa, gasiti in acest magazin online o multitudine de produse home deco cu tematica levantica. Iata si categoriile de produse de la Vivre unde veti gasi levantica in prim-plan: mobila, decor, bucatarie, dormitor, corpuri de iluminat, covoare, baie si organizare, lifestyle, etc.

Stilurile acoperite de cei de la Vivre cu produse cu tematica levantica: clasic, rustic, marin, moderne, retro, scaninav, shabby & romantic (in special produsele din categoria shabby chic), etc.

Cutie cu capac Lavender

 

Ceas de perete Lavender

Lumanare parfumata Superstars Amber and Lavender

 

Bol Lavender

Tablou Lavender 40×60 cm

Recipient cu capac Sweet Lavender

 

mezoni.ro/
mezoni.ro/

Tava pentru servire Lavender Heart

 

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies