Mobila retro – mobila antichizata

Daca va plac obiectele vintage, cu siguranta ca va place si mobila retro sau mobila antichizata

Mobilierul retro este unul care innobileaza cu adevarat un spatiu. Evident, prima conditie este sa detineti un spatiu, iar decorul pe care-l detineti deja, sa nu faca discordanta cu aceasta mobila antichizata.

Este o adevarata incantare, in special pentru doamne, insa, cand totul este bine combinat, nici domnii nu se dau in laturi de la un astfel de decor.

Aceasta mobila este una care te indeamna la melancolie, este o mibila coborata parca din timpuri stravechi. Uitandu-te la astfel de piese, iti amintesti de vanzatorii ambulanti de ziare, de cismelele bucurestene de altadata, de plimbarile la sosea si floraresele dichisite ce ofereau trandafiri domnilor prin terasele insorite.

chilipirul-zilei.ro/%20
chilipirul-zilei.ro/%20

Mobila cu patina te indeamna la introspectie, iti starneste mici bucurii, mici placeri. Creaza de asemenea o stare de intimitate, o atmosfera familiala, calda.

Noi am debarcat intr-un adevarat rai al mobilierului retro, adica am descoperit magazinul online Retro Boutique. Ce sa va spun, este o adevarata incantare pentru ochi sa le privesti minunatiile expuse delicat, intr-un peisaj aproape feeric.

articol-35-1

articol-35-2

articol-35-3

Decorarea unei camere, precum si amenajarea unei intregi locuinte poate fi un aspect foarte important pentru felul in care alegi sa-ti petreci timpul in sptaiul de locuit. O casa amenajata cu gust, cu obiecte dragi, va fi intotdeauna un loc primitor, un loc relaxant.

Piesele de mobilier pe care noi le-am remarcat in acest superb locsor de pe internet, sunt cu adevarat superbe. Comode, noptiere, fotolii, biblioteci, dulapuri, etajere, birouri, paravane, cuiere, bufete, vitrine, cufere, seturi de mobila – toate aceste piese de mobiler iti vor atrage cu siguranta atentia, daca isi fac placere astfel de obiecte.

mezoni.ro/
mezoni.ro/

Toate aceste piese de mobilier apartin stilului retro, romantic sau shabby chic. Piesele de cadru sunt realizate din lemn de paulownia, iar blaturile din lemn stratificat. Decoratia pieselor este realizata manual, iar asamblarea este deja facuta. Unele piese au cadrul realizat din lemn de brad si blatul din placaj; la acestea este adoptat un stil modernist – contemporan.

Tot ca elemente de decor shabby chic, am descoperit si mici piese de mobilier: taburete superbe (culori absolut fermecatoare), puf-uri, taburete cilindrice, taburete cutie (taburetele cutie sunt foarte apreciate si cautate in ultima vreme), banchete, cuiere, manechine, etajere, etc.

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies