Scaune de birou la super preturi

Alegerea unor scaune de birou trebuie sa se axeze in special pe confort, dar si pe eleganta

Vrei sa cumperi niste scaune de birou? Atunci nu mai sta pe ganduri si hai cu noi intr-o incursiune prin magazinul online Drimus, un magazin din care izvoraste pasiune pentru cei ce-l administreaza si conduc.

Eu am ramas impresionata de descrierea membrilor care conduc echipa Drimus, si va invit si pe dumneavoastra sa cititi cu atentie referintele lor, pentru ca, emana acea liniste pe care ne-o dorim noi romanii.

chilipirul-zilei.ro/%20
chilipirul-zilei.ro/%20

Ei bine, lasand la o parte aceasta mica paranteza, mie personal mi-au atras atentia in primul rand preturile mici ale scaunelor de birou de la Drimus.

Pe langa preturile mici, veti gasi la Drimus si o garantie de 24 de luni la toate aceste scaune de birou comercializate pe platforma online www.drimus.ro.

Pe langa garantia de 24 de luni, cei de la Drimus ofera si transport gratuit pentru Bucuresti, deci, super servicii.

Pe langa toate aceste placute suprize, de la Drimus poti primi si consiliere de calitate, asigurata de niste oameni priceputi, dedicati si pasionati de ceea ce fac.

scaune birou copii

Daca n-ai banii necesari sa-ti cumperi scaunele de birou dorite, ori alte produse din magazinul Drimus, puteti sa achizitionati si in rate, magazinul va ofera un sistem de 3 rate cu dobanda anuala efectiva 0, prin intermediul parterilor financiari: CardAvatanaj, BRD Finance ori StarBT.

Noi v-am mai sugerat candva si niste scaune de bucatarie foarte dragute, care v-au placut mult. Speram sa fiti in asentimentul nostru si de aceasta data cu aceste recomandari.

Iata care sunt categoriile de scaune ce pot fi achizitionate de la Drimus: scaune birou, directoriale, vizitator, birou copii, scaune bucatarie, scaune living, scaune bar, scaune profesionale, scaune ieftine.

mezoni.ro/
mezoni.ro/

In aceasta perioada aveti si o reducere de 5%, folosind codul de reducere REDU5.

Vizualizati intreaga gama de scaune de la Drimus.

Leave a Reply

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies