Seturi mese si scaune pentru sufragerie

Simti nevoia de schimbare? Iti propunem astazi o incursiune in tara seturilor de mese si scaune pentru sufragerie.

Seturi mese si scaune pentru sufragerie – oferte de sezon, preturi mici, materiale de calitate, design variat.

Pentru ca am intrat deja in perioada din an in care multi dintre noi cauta sa aduca schimbari locuintei, indeosebi pe partea de mobilier, va propunem astazi sa ne ocupam de o categorie aparte de mobila, este vorba de setul masa si scaune pentru sufragerie.

Fiindca setul de masa si scaune pentru sufragerie este unul dintre cele mai utilizate elemente de mobilier dintr-o locuinta, este bine sa achizitionati produse de calitate, care sa se potriveasca bine in decor.

chilipirul-zilei.ro/%20
chilipirul-zilei.ro/%20

Tentatia cea mai mare atunci cand ai deja o locuinta amanajata este aceea de a aduce mobilier supradimensionat si de a aglomera un spatiu. Setul de masa si scaune pentru sufragerie este cel mai riscant din acest punct de vedere. Nu trebuie sa cedati tentatiei de a achiztiona seturi mult prea mari pentru spatiul pe care il detineti, indiferent cat este de frumos, ieftin ori util.

Sa-ti aglomerezi un spatiu de sufragerie intens folosit nu este cea mai buna idee, daca nu aveti un spatiu dedicat, un loc pentru luat masa spearat de sufragerie. Va invitam sa analizati cu grija spatiul pe care il aveti si sa va incadrati in dimensile prestabilite, indiferent de mobilierul pe care il gasiti, indiferent de pretul mic ce va este oferit. Daca nu se incadreaza ca dimensiuni, o sa regretati mai apoi.

Asadar, primul element esential atunci cand achiztionati un set de masa si scaune pentru sufragerie este sa pastrati dimensiunile prestabile, indiferent de oportunitatile aparute in timpul cautarilor.

Al doilea element esential este calitatea. Cumparati mobilier de calitate pentru ca este un mobilier intens utilizat si nu vreti sa-l schimbati dupa un timp scurt de folosinta. Decat sa stati cu grija ca se aseaza invitatul mai de sus si se poate rupe scaunul, mai bine tineti cont de aceste aspecte inainte de a achizitona mobilierul respectiv. Deci, un alt punct forte este calitatea mobilierul. Alegeti lemnul solid. Fiti atenti la numarul de kilograme suportate de scaune.

Nu lasati la o parte nici designul si culoarea. Trebuie sa-l incadrati intr-un decor stabilit (existent). Si, spre deosebire de alte elemente de mobilier, in acest caz, este destul de greu de spus ‘merge si asa’.

Cu siguranta mai sunt si alte aspecte pe care trebuie sa le aveti in vedere, noi ne oprim asupra acestora trei si va invitam sa mai completati voi cu ceea ce va place.

mezoni.ro/
mezoni.ro/

Noi o sa ne indreptam atentia catre un magazin online unde am descoperit o o multime de variante de seturi masa si scaune pentru sufragerie, este vorba de magazinul Somproduct.

La Somproduct veti gasi setueri mese si scaune sufragerie pentru 4, 6, 8 si peste 8 persoane.


Set masa din lemn masiv de fag si MDF Socrates + 4 Scaune K201 White, L80xl80xH74 cm 

Set masa din sticla „Stain” + 6 scaune „Vanda”,L160xl90xh76 cm 

Set masa MDF Yohann + 4 scaune K300 Black / Grey

Set masa din MDF si metal Cortez + 4 scaune K291 White

Set masa din MDF si furnir „Colette” White/Beige+ 6 scaune „Colette” White/Beige L150xl90xH74cm

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies