Mici obiecte de mobilier pentru femeia din tine

Rasfat prin forma si culoare, in mici obiecte de mobilier, facute parca sa-ti taie respiratia

O colectie fabuloasa in care micile obiecte de mobilier sunt parca extrase din taramurile lui Alice in tara minunilor.

Frumoase obiecte decorative, pe care Vivre ni le ofera in noile colectii pentru casa, merita atentia dumneavoastra, pentru ca pe a noastra a captat-o cu siguranta.

Printre noile colectii Vivre, va recomandam: Petale cu flori, Poveste portelan, Delicii la cuptor si Gradina Idilica.

chilipirul-zilei.ro/%20
chilipirul-zilei.ro/%20

Petale cu flori reprezinta colectia care pe noi ne-a atras in mod deosebit. Iar din aceasta colectie, micile obiecte de mobilier au reprezentat cu adevarat punctul central de atractie. Dupa parerea noastra, banchetele cu manere si taburetele, reprezinta o adevarata incantare pentru ochi si suflet. Aceste mici minutatii sunt facute parca sa-ti relaxeze ochiul si corpul.

Personal, gasesc aceste mici banchete de-a dreptl fascinante. Ele se pot constitui ca obiecte de mobilier care sa intregeasca un coltisor feminin dintr-un dormitor, ori pot fi pur si simplu amplasate intr-un living ca loc de relaxare. Micile taburete, unele cu sertar, altele fara, pot fi si ele la fel de bine obiecte care se incadreaza langa o masuta de toaleta pentru o frumoasa doamna, precum la fel de bine pot fi loc de odihna si relxare intr-un colt de biblioteca ori o camera de tanara domnisoara.

Aaa, si sa nu uit, mai exista tot in aceasta minunata colectie – Petale cu flori, niste fotolii micute, numite Scaunele cu spatar, foarte delicate si feminine. Sunt o adevarat incantare pentru ochi, si pot cu adevarat intregi un decor feminin de basm.

Colectia nu se opreste la aceste mici obiecte de mobilier, ea mai contine si alte obiecte decorative, numai bune de incantat un dormitor ori un living. Spre exemplu, mi-au placut in egala masura si pernutele decorative, cuierele, tablourile, candelabrele si ceasurile de perete. De asemenenea, consolele sunt foarte frumoase si practice, dupa cum si lampile de masa ori decoratiunile de perete isi pot gasi locul intr-un decor feminin desavarsit.

mezoni.ro/
mezoni.ro/

Ce sa va mai povestim, nu trebuie neaparat sa va limitati la aceasta colectie Vivre, caci pana la urma, la celebrul magazin online gasiti saptamanal colectii noi, minunate.

Pentru a fi la curent cu cele ai noi colectii Vivre, n-aveti decat sa va inscrieti la newsletter si sa va bucurati de aceste minunate obiecte de decor. Retineti totusi, ca la Vivre gasiti printre cele mai frumoasa mici obiecte de mobilier, menite sa va infrumuseteze si sa va dea o nota personala locuintei dumneavoastre.

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies