Mobila de calitate de la Aramis Feeling

Pentru ca stim cat de greu gasiti in zilele noastre o mobila de calitate la un pret accesibil, va oferim cateva idei utile in aceasta directie

Stim si noi ce inseamna sa umbli prin magazine, prin showroom-uri, pe internet, dupa o mobila de calitate, de aceea, ideea de a va sugera niste produse accesibile ca pret ni se pare binevenita.

Iata ca, in incursiunile noastre online am descoperit magazinul de mobila si accesorii pentru casa al celor de la Aramis Feeling. Ne-a placut atat de mult ca am zis neaparat sa va impartasim si voua experienta noastra.

Desi nu veti gasi foaerte multe modele de mobilier, tot ce au este foarte frumos, de calitate, si la niste preturi accesibile. Deci, chiar merita sa vizualizati produsele lor, cu siguranta le veti gasi cel putin interesante.

chilipirul-zilei.ro/%20
chilipirul-zilei.ro/%20

Va mai spunem ce-am mai aflat noi despre Aramis Feeling, anume ca ofera posibilitatea achizitionarii online a produselor de mobilier si a accesoriilor, insa, ofera si achizitionarea din showroom-ul propriu din Baia Mare si de curand si din Iulius Mall (Cluj Napoca).

Produsele lor sunt fabricate in atelierele proprii si sunt produse de calitate, cu tapiterie de calitate si saltele de calitate.

Gama de canapele si fotolii chic de la Aramis este una cu adevarat moderna. Veti gasi doua game de canapele la Aramis: colectia Creative si colectia Complete. Ambele game contin canapele si fotolii foarte interesante, cu design modern, foarte util.

VEZI TOATA GAMA DE CANAPELE DE LA ARAMIS FEELING

Din colectia Creative, noua ne-a placut foarte mult canapeaua Macaron, o canapea extensibila cu forme elegante si o stabilitate foarte buna. Aceasta canapea este una cu adevarat utila intr-o locuinta, canapeaua putandu-se transforma intr-un pat confortabil, fara inconvenientele unei canapele obisnuite, pentru ca trecerea de mijloc este una cu adevarat interesanta. In fine, trebuie sa vedeti ca sa intelegi despre ce este vorba.

Ne-a placut, de asemenea, si canapeaua Tiramisu, din aceeasi colectie Creative. La randul ei, aceasta canapea se transforma intr-un pat confortabil, fara imbinarile neplacute pe care le intalnim la o canapea extensibila.

Cu siguranta va vor da gata aceste modele de canapele extensibile, foarte moderne ca design, care se pot transforma foarte rapid intr-un pat confortabil, pat ce nu are deloc portiunile incomode ale unuia clasic (acele imbinari neplacute pe care ti le ofera o canapea extensibila transformata in pat).

mezoni.ro/
mezoni.ro/

Colectia Complete a celor de la Aramis Feeling este una destinata cu precadere unor spatii ceva mai generoase. Canapele si coltarele din aceasta colectie fiind generoase ca dimensiunile si foarte simple ca imbinare si extindere.

Din experienta va spunem ca, o canapea extensibila trebuie sa fie cat mai simplu de folosit, cu cat mai putine mecanisme, iar ce am vazut noi la Aramis cu siguranta indeplineste aceste criterii de calitate.

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies