De ce să cumperi corpuri de mobilă gata făcute

Alegerea mobilei pentru casă se poate dovedi o etapă dificilă dacă nu ai mult timp la dispoziție. Multe persoane optează pentru corpuri de mobilă gata făcute fiindcă știu că este cea mai bună decizie pe care o pot lua.

Se bucură de produse în doar câteva ore ori zile, depinde de tipul comenzii (online ori cu ridicare din magazin fizic) și știu de la început exact cât au de plată. Chiar dacă mobila la comandă are mulți adepți în ultima perioadă, nu trebuie să uităm că mobilierul în serie are câteva bile albe care nu pot fi contestate. De departe reprezintă soluția ideală pentru persoanele care nu au timp, răbdare ori îndemânare pentru proiecte de tipul DIY (Do it yourself). Citește în continuare care sunt toate avantajele de care te bucuri atunci când cumperi corpuri de mobilă gata făcute pentru bucătăria, dormitorul, livingul ori baia ta.

1. Corpurile de mobilă gata făcute ajung rapid acasă

Cel mai important motiv pentru care merită să cumperi mobilă gata făcută este rapiditatea cu care reușești să amenajezi spațiul pe care ți l-ai propus. Fie că le cumperi dintr-un magazin fizic, fie că dai comandă online, piesele dorite ajung rapid la destinație. Trebuie să fii atent doar dacă sunt pe stoc, vin din străinătate ori se află deja în depozit în țara noastră, astfel încât să nu ai parte de întârzieri. În cazul mobilei la comandă vei fi nevoit să aștepți cel puțin o lună de zile, în funcție de complexitatea corpurilor și de dimensiunile spațiului tău.

chilipirul-zilei.ro/%20
chilipirul-zilei.ro/%20


SFAT: Chiar dacă cumperi corpuri de mobilă gata făcute, nu uita să măsori bine spațiul în care le vei așeza, astfel încât să se integreze perfect.

2. Mobila gata făcută te ajută să câștigi timp

De mobila gata făcută te bucuri la scurt timp după ce ai admirat-o în magazin. Imediat ce ai găsit un produs care îți place, îl poți cumpăra și lua acasă. Nu mai trebuie să îți bați capul cu alegerea materialului din care să fie realizată, a culorii, a formei, a accesoriilor și feroneriei. Toate piesele formează un întreg conceput după opinia specialiștilor în design interior, astfel că știi că nu ai cum să dai greș cu alegerea făcută.

În loc să faci schițe și să cauți soluții de design, câștigi timp prețios pentru tine și cei dragi. Stilul de viață modern nu îți lasă prea multe momente libere la dispoziție, așa că este bine să profiți de fiecare pauză pe care o ai. Spre exemplu, poți cumpăra dulap bază mască chiuvetă, dulap corp suspendat, dulap bază pentru coșurile Jolly, dulapuri bază cu doua, trei și patru sertare, în funcție de nevoi și preferințe.

3. Mobila gata făcută modernă asigură flexibilitate

Deși înainte se spunea că mobila gata făcută nu îți oferă flexibilitate în amenajare, în prezent specialiștii s-au gândit la tot și au rezolvat și această problemă. Există mobilier conceput exact pentru spații mici și modele de mobilă modulară care se integrează cu ușurință în diferite tipuri de încăperi. Tu alegi și plătești exact corpurile de care ai nevoie în bucătăria, dormitorul tău ori în altă zonă din locuință.

Nu mai trebuie să faci compromisuri în amenajare fiindcă există mobilă multifuncțională, cu o diversitate de spații de depozitare care îți oferă exact soluțiile de care ai nevoie. Ești liber să faci numeroase schimbări în căminul tău alegând corpuri de mobilier gata realizate.

4. Mobila în serie are un preț mai avantajos

Încă un motiv pentru care mobila gata făcută merită să se afle în topul preferințelor tale este costul avantajos, în comparație cu mobila la comandă. Nu degeaba mobila în serie atrage mai mulți cumpărători an de an.

Totodată, magazinele de bricolaj și mobilier oferă periodic discount, așa că nu trebuie decât să fii cu ochii pe ofertele speciale și să îți cumperi produsele dorite la un preț mult mai mic. La final de lună, când vei trage linie ca să vezi ce cheltuieli ai făcut, vei fi chiar mândru de economiile, dar și de achizițiile făcute.

mezoni.ro/
mezoni.ro/

5. Mobila gata făcută poate fi vândută mai ușor

Fie că te muți în altă locuință, fie că vrei să redecorezi casa, îți va fi mult mai ușor să vinzi mobila pe care ai cumpărat-o gata făcută. A fost gândită de la început astfel încât să se adapteze în multe tipuri de spații, astfel că vei găsi cu ușurință un cumpărător. Îți vei putea scoate astfel o parte din investiția făcută inițial. În plus, o vei scoate la vânzare la un preț mai mic față de cel la care ai fi scos mobila la comandă.

Dacă corpurile de mobilă gata făcute se pliază cel mai bine pe stilul tău de viață, atunci nu trebuie decât să faci lista de cumpărături și să le achiziționezi pe loc.

Leave a Reply

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies