Ce mai e nou la Home & Design Mall?

Unul dintre primele mall-uri dedicate amenajarilor interioare, Home & Design Mall ramane locul in care iubitorii de frumos au ce gasi.

Home & Design Mall este locul din care am achizitionat mobila pentru primul dormitor al nostru ca familie proaspat formata. Piesele ne-au fermecat intra-atat incat le-am luat fara sa ne intereseze ca noptierele nu prea aveau loc intr-o pozitie normala.

Nu radeti, mobilierul ales de noi era deosebit. Nu aveai cum sa ne te indragostesti instant de el. Era un mobilier realizat din MDH mahon cu aplicatii de piele intoarsa neagra de calitate.

Patul era extrem de sofisticat ca design, voluptos (cu siguranta nepotrivit ca dimensiuni pentru dormitorul nostru – se preta la o camera de cel putin doua ori mai mare pentru a se incadra pe masura in design), doua oglinzi uriase intregeau acest complex muzeal.

chilipirul-zilei.ro/%20
chilipirul-zilei.ro/%20

In fine, chiar daca intamplarea este amuzanta, experienta noastra cu cei de la Home & Design Mall a fost una placuta. La ei am descoperit prima data un model de calitate la preturi accesibile, cu un design moderne, altfel decat ce gasesti de regula intr-un magazin de mobila.

Home & Design Mall aduna impreuna o serie de magazine specializate in amenajari si design interior: materiale de constructii, finisaje interioare, sanitare, mobilier, electrocasnice, perdele, draperii, sisteme de prindere, corpuri de iluminat, covoare, accesorii si decoratiuni.

Home & Design Mall se gaseste localizat in Bulevardul Ghencea.
Contact Home & Design Mall: Bulevardul Ghencea 126-132, Sector 6, Bucuresti, Romania. Telefon: 021 413 07 42.
Va mai dam o informatie pretioasa despre acest mall: cele 46 de magazine de mobila si decoeratiuni interioare au program de functionare si Sambata si Duminica.

Programul de lucru pentru Home & Design Mall:
LUNI – VINERI: 10.00-20.00
SAMBATA: 10.00-17.00
DUMINICA: 10.00-15.00

Va mai spunem ca cei de la Home & Design Mall au si o platforma online foarte bine dezvoltata (https://www.hdmall.ro), unde puteti gasi o sumedenie de sfaturi de amenajari si design interior. Au si un blog foarte frumos cu multe articole interesate pentru acest domeniu. Printre subiectele interesante citite de noi pe acest blog, amintim aici: cum alegi blatul de bucatarie (care sunt materialele cele mai utilizate pentru blaturile de bucatarie). idei de amenajare a dormitorului, cum alegi mobila pentru dormitor, avantajele mobilei realizate la comanda, despre decoratiunile din lemn masiv, etc.

Pe site-ul acestui mall gasiti in permanenta oferte noi din magazine. Daca sunteti pasionati de amenajari si design interior, de la ei puteti afla multe nouati din domeniu, inclusiv puteti fi la curent cu evenimentele si targurile ce se desfasoara pe acest segment de piata.

mezoni.ro/
mezoni.ro/

Printre magazinele cunoscute ce-si desfasoara activitatea in Home & Design Mall, gasim: Alsa Design, Arriba Mobilier, Art & Home, Casa 2002, Avanta Furniture & Manufacture, Atelierul de Bucatarii, Dormeo, Eco, Elite Expressions, Devis Design, Cubus Mobdesign, Corline, Gudart, Exclusive Design, Habitat Energy, Inovo Mobili, Inlinea, Komandor, KitchenExpert, Mabuco Mob, Luxuriana, Marge, Nobilisime, Moldowwod, Novel Studio 42, Parchet Shop, Procasa, proges, Romina, Red Style Concept, SIPro Decorchic, RuspinHome, SomProduct, Tandem, Split Light, Tiara Furniture, Your Design, Traffic Chiairs, etc.

Din categoriile mari de produse pe care le gasiti in Home & Design Mall: mobila pentru bucatarii (moderne, clasice, etc), scaune, perdele, corpuri de iluminat, gresie si faianta, parchet, seminee, obiecte sanitare, jaluzele, canapele, electrocasnice, deocratiuni, mobila, saltele si paturi, tapet, dormitoare, covoare si mochete, etc.

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies