Decoratiuni din lemn, lucrate manual

Dupa gustul meu, cele mai frumoase produse de decor raman cele din lemn, lucrate manual

Sunt o iubitoare de decoruri lucrate manual, iar cele din lemn sunt cu adevarat frumoase si au un aer intimp, cald.

Desi este foarte versatila o casa moderna, cu fier si decoruri minimale, totusi, eu una nu mai apreciez raceala aerului modernist. Prefer mai degraba camerele bine aerisite, cu mobila din lemn natur, eventual realizata manual. Decoratiunile care s-ar asorta cel mai bine acestui stil mai degraba vintage, sunt cele lucrate manual, din lemn, ori alte materiale naturale.

Pentru ca, cei obsedati de home deco sunt in permanenta cautare de mici frumuseti pentru casa, regula de aer este aceea de a lasa intotdeauna loc pentru viitor. Stiti desigur ca o casa aglomerata numai casa nu se mai poate numi. Stilul vintage nu este deloc unul aerisit, asa ca, va sugerez sa puneti franta imboldurilor si sa nu va aglomerati spatiile excesiv.

chilipirul-zilei.ro/%20
chilipirul-zilei.ro/%20

Pentru ca azi vreau sa va vorbesc despre produsele de decor realizate manual din lemn, m-am oprit la ShariShome, un magazin online unde inspiratia intrece entuziasmul, iar design-ul interior este la el acasa.

ShariHome livreaza gratuit in Bucuresti pentru comenzi mai mari de 50 de lei, iar pentru tara, livrarea se face gratuit pentru comezi a caror valoare depaseste pragul de 300 lei.

Printre cele mai produse ‘fabricate’ manual din lemn pe care le-am vazut la ShariHome se numara cutiile de depozitare, etajerele, masutele de cafea, tavile de servire si simpaticile ceasuri de perete.

Majoritatea acestor decoratiuni din lemn sunt realizate in stil Shabby Chic, asa ca iubitoarele genului vor fi incantate de ce vor descoperi in acest magazin online.

Noi nu am stiut la ce sa ne uitam mai intai pentru ca oriunde te-ai uita, gasesti cate ceva frumos de vazut, si este foarte greu sa-ti dezlipesti privirea de la aceste mici minunatii.

Ceas „Tea Pot”, 40 x 30 cm

Masa Cafea „Mist Sky”, 58 cm

Tava „Sweet Life”, 37 x 28 cm

Etajera, 18 x 40 cm

Acestea sunt doar cateva din produsele din lemn lucrate manual aflate in portofoliul celor de la ShariHome. V-am spus ca ne-au placut multe, insa, nu trebuie sa ne credeti pe cuvant, puteti sa vedeti voi singuri cum stau lucrurile.

PRODUSE DECORATIVE, ACCESORII SI OBIECTE MOBILIER – SHARIHOME

Va mai spunem ca la ShariHome veti gasi nu doar produse din lemn lucrate manual, ci si alte categorii de mobiler. De asemenea, in acest magazin online veti descoperi o gama variata de decoratiuni pentru bucatarie si bucatarie, textile si covoare, corpuri de iluminat, produse pentru copii si bebe, etc.

Un aspect foarte placut descoperit de noi au fost si campaniile diverse pe care acest magazin online ni le propune. Aceste campanii prezinta colectii foarte incitante, iar prin perioada scurta de derulare, ofera tentatii unice.

mezoni.ro/
mezoni.ro/

Spre exemplu, la momentul publicarii acestui articol exista in derulare o companie numita Bucataria Nostalgica. Bucataria nostalgica ofera diverse vase de bucatarie emailate, asa cum se gaseau pe vremuri. Pentru iubitorii de vintage, aceasta este o adevarata incantare. A, si sa nu uit, obiectele sunt noi, chiar daca apartin stilului vintage. Oalele emailate, in culori suprinzatoare, sunt o adevarata incantare. Pentru iubitorii de frumos, aceste oale emailate vor fi o adevarata incantare in bucatarie – o explozie de culoare.

Alte campanii active: lumina din orient, produse din lemn, lucrate manual, Helen George – lenjerii din bumbac satinat, bambus, un alt fel de a servi masa, back to 70’s, etc.

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies