Perdele si draperii moderne, de calitate – personalizarea casei

Perdelele si draperiile sunt elemente de decor care dau personalitate casei si scot in evidenta stilul

Perdele si draperii moderne, de calitate, la metru ori gata confectionate gasiti si in prezentarea noastra de astazi, prezentare dedicata acestor textile menite sa ne infrumuseteze locuinta si sa-i dea un aer cald familial.

Atat perderdelele cat si draperiile sunt elemente de amprenta, care personalizeaza un spatiu si creaza atmosfera de ‘acasa’.

Pentru cei ce au avut candva geamurile ‘impodobite’ cu jaluzele diverse, nu trebuie sa epatez pe acest subiect, pentru ca, ei stiu cu siguranta ca aceste elemente nu aduc deloc un aer de caldura, un aer familial pe care oricicine si-l doreste pentru propria casa.

chilipirul-zilei.ro/%20
chilipirul-zilei.ro/%20

Perdelele si draperiile in schimb sunt elemente cu care poti obtine aceasta atmosfera de intimitate, de caldura primitoare a unui camin.

Pentru a obtine un decor de calitate, indiferent de stilul abordat, este bine sa alegeti si perdelele si draperii de calitate.

Amenajarea unei locuinte presupune creativitate, inspiratie si un buget generos. Bani sa ai, vorba aia, ca de idei nu ducem lipsa.

Ca sa alegi elemente de decor reprezentantive pentru spatiul de locuit, trebuie sa urmaresti linia stilista a decorului deja existent. In special cand te hotarasti sa alegi perdelele si draperiile, acest deziderat trebuie avut in vedere. Ele trebuiesc asortate cu alte elemente de decor, cuverturi, huse, perne, covoare, mochete, etc.

Ferestrele sunt ochii casei, si cu cat sunt mai calzi ochii, cu atat este mai primitor sufletul. Asadar, nu faceti rabat de la calitate, de la stil si de la potrivire. Fara perdele si draperii o casa pare goala, rece, lipsita de personalitate.

Perdelelesi drapeliile personalizeaza cel mai bine spatiul de locuit, au un aport decorativ esential intr-o casa. Alese cu gust, fara rabat de la calitate, asortate cu celelalte elemente de decor, pot reprezenta esenta armoniei si ospitalitatii unui camin.

Pentru ca petrecem timp pretios acasa, timp de calitate, este important ca elementele decorative sa intregeasca atmosfera familiala, sa ne faca placere sa ne relaxam in casa noastra.

Orice alegere trebuie sa inceapa cu o asortare la elementele de decor deja existente. Astfel, poti sa alegi perdelele potrivite orientandu-va dupa celelalte elemente din decor: corvoare, perne, cuverturi, huse, etc.

Si apoi, cand dorim sa schimbam aspectul unei locuinte, sa-i dam un aer proaspat, putem incepe cu aceste elemente de decor, cu perdelele si draperiile. Cu siguranta schimbarea lor inseamna o schimbare majora in toata casa.

Pentru cei ce-si amenajeaza pentru prima oara o locuinta, ar fi bine sa nu lasati la sfarsit alegerea perdelelor si draperilor (desi aceasta ar fi intentia si cursul firesc), pentru ca, de regula la sfarsit bugetul se diminueaza semnificativ, pe masura entuziasmului nostru prezent in proportie covarsitoare la inceputul acestui proces.

Pentru ca v-am promis la inceput ca ne vom orienta catre perdele si draperii de calitate, iata ca ajungem si la aceasta tinta.

Va propunem asadar perdele si draperii la metru ori gata confectionate din magazinul online RetroBoutique, un magazin special, incantator pentru iubitorii de frumos.

La Retroboutique gasiti perdele si draperii cu imprimeuri in zeci de culori si modele, din catifea, din bumbac, clasice, moderne, etc. uteti sa cumparati perdele si draperii online, tesaturile sunt de calitate si cu siguranta va vor schimba in mod decisiv infatisarea casei ori apartamentului.

Perdelele si draperiile sunt elemente care personalizeaza o locuinta si care o transforma intr-o casa calda, primitoare. La Retroboutique veti gasi perdele si draperii la dimensiuni srtandard, potrivite pentru majoritatea tipurilor de ferestre, pentru casa ori apartament.

Perdelele si draperiile Retroboutique sunt elegante, functionake, confectionate din materiale de calitate rezistente, potrivite pentru orice spatiu, fie el living, dormitor, bucatarie, etc.

Perdele si draperii la Retrouboutique

Orice locuinta are nevoie de amprenta proprietarului pentru a se transforma dintr-un spatiu simplu intr-unul confortabil, familiar.

Micile detalii fac de regula diferenta atunci cand vrem sa obtinem un spatiu primitor, atunci cand dorim sa creem o ambianta placuta pentru petrecut timpul liber ori chiar pentru munca, de ce nu.

Perdelele si draperiile sunt accesorii decorative prin care poti schimba literalemente ambianta unei locuinte, oferindu-i farmecul dorit de tine.

Sa va dau un exemplu din propria mea experienta, cand am cumparat apartamentul am instalat la toate geamurile jaluzele. Era ceva usor de facut, fara mari batai de cap. Plus ca, ni se parea noua, asa locuinta parea mult mai moderna. Un timp chiar ne-am simtit bine, dar usor-usor am inceput sa simtim raceala oferita de jaluzele, nefunctionalitatea in final.

Din pacate constatarea noastra a atras dupa sine si o mare problema, jaluzelele fiind instalate in geamurile termopan, acestea s-au deterioriat in timp, iar cand am scos jaluzelele a trebuit sa inlocuim si mare parte din termopane.

Nu zic ca jaluzelele nu sunt utile, pot fi pentru unii, pot fi pentru spatiile de lucru unde nu doresti neaparat un aer care sa te indemne la relaxare. Dar, pentru un spatiu de locuit, ar fi mai bine sa le eviti, doar daca nu locuiesti la un etaj superior batut de soare, caci atunci jaluzelele pot fi de real folos.

In tine, de atunci am ramas fideli perdelelor si draperiilor, in ciuda disconfortului mai mare in privinta curatarii si inlocuirii periodice ale lor.

Fireste ca trebuie sa alegi perdele si draperii in acord cu coloristica incaperii unde doriti sa le instalati.

Cu ajutorul acestor accesorii poti sa schimbi complet aerul unei locuinte.

Perdelele si draperiile ofera camerelor un aspect intim si o ambianta calda, primitoare, dar si accentueaza un anumit stil, chiar scotand in evidenta unele defecta, daca exista.

Daca aveti o casa in care patrunde mult prea multa lumina, iar intimitatea nu va este deloc pe plac, puteti apela la draperii pentru a schimba aceste aspecte.

mezoni.ro/
mezoni.ro/

Poti alege draperii in culori potrivite incaperii, dar este bine sa alegeti o anume culoare din decor. Daca decorul este aproape uni, draperiile obligatoriu trebuie sa fie alta culoare, ori macar alta nuanta.

Texturile si materialele din care sunt realizate draperiile si perdelele sunt de regula multe, producatorii optand indeosebi pentru: bumbac, material sintetic, in etc.

Leave a Reply

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies