Halate de baie din bumbac pentru confort maxim

Halate de baie din bumbac – cea mai buna alegere pentru o relaxare completa

Alegerea unor halate de baie potrivite reprezinta o masura asiguratorie pentru o relxare completa, pentru cresterea confortului tau si al familiei tale.

Indiferent ca este vara sau iarna, ai nevoie de un halat pufos, care sa-ti confere acea stare de beatitudine binemeritata dupa baie. Nu poti sa nu te gandesti la zilele friguroase de iarna, cand un halat pufos si calduros iti tranforma efectiv starea de spirit.

Dupa o baie fierbinte, in special in zilele racoroase, ai nevoie de un halat calduros, pentru a trece mai usor peste variatiile de temperatura si pentru a-ti proteja in acest fel sanatatea. Un halat de baie trebuie sa fie cu un numar mai mare, sa fie lejer, sa fie catifelat si moale, pufos si calduros; efectiv trebuie sa-ti transmita starea de relaxare binevenita dupa o baie fierbinte in propria casa ori la un spa adecvat.

chilipirul-zilei.ro/%20
chilipirul-zilei.ro/%20

Acum pe piata sunt tot felul de modele de halate de baie, unele realizate din bumbac natural 100%, alte combinantii intre bumbac si fir de bambus, unele halate sunt lungi cu buzunare mari, unele sunt absorbante si comode, altele sunt mai subtiri de vara insa tot confortabile si placute la atingere. Diversitatea este mare si in randul halatelor de baie, iar alegerea devine cu atat mai dificila cu cat oferta este mai bogata.

Halate baie pentru barbati si femei, din bumbac si bambus, gama variata de modele si culori.

Cum aleg halatele de baie?

Dupa parerea mea, halatele de baie din bumac raman cea mai buna alegere, atat pentru vara cat si pentru iarna. Bumbacul este un material adaptabil la anotimpuri. Cel mai bun bumbac este cel egiptean, insa, nici celelalte tipuri nu sunt de neglijat, mai ales ca bumbacul egiptean are si un pret piparat, deci, daca nu vi-l permiteti, nu va faceti griji, sunt bune si halatele de baie dintr-un bumbac 100% natural.

O alta varianta de bumbac foarte bun calitativ este bumbacul Prima, acesta seamana usor cu bumbacul egiptean, insa, firele lui sunt mai scurte decat cele ale bumacului egiptean, iar din acest motiv ii scade usor rezistenta. Bumbacul egiptean este recunoscut datorita rezistentei sale deosebite, rezistenta ce deriva din faptul ca firele lui sunt foarte lungi, deci, nu sunt foarte multe inadiri pe tesatura.

Daca doriti un halat de baie de calitate, puteti alege de asemenea bumbacul pieptanat. Ce inseamna bumbac pieptanat? Inseamna ca fibrele de bumbac scurte sunt eliminate printr-un proces de pieptanare, deci, sunt alese cu grija doar firele extrem de lungi, cu rezistenta mai ridicata, fapt ce le confora durabilitate, iar halatelor de baie o calitate sporita.

Bumbacul este un material recunoscut pentru confortul pe care il ofera. In cazul halatelor de baie, bumbacul este un material foarte bun absorbant, caracteristica foarte importanta pentru acest accesoriu de baie.

Bumbacul este cunoscut pentru rezistenta sa deosebita, chiar si sapalarile frecvente la temperaturi inalte nu-ti diminueaza calitatile. Pe langa acest lucru, faptul ca se poate spala la temperaturi inalte, inseamna ca ii obtinem o buna igienizare, aspect pozitiv pentru sanatatea noastra.

mezoni.ro/
mezoni.ro/

Deci, bumbacul ne ofera confort si textilele realizate din acest material sunt rezistente in timp. In privinta halatelor de baie, bumbacul este un material foarte bun absorbant, de aceea confortul obtinut este unul ridicat.

Vreau sa mai adaug ca, pe langa materialul din care este confectionat halatul de baie, trebuie sa ne mai uitam si la coloristica. Eu prefer sa am aproape in momentele de relaxare culori calde, o coloristica naturala (flori, fluturi, etc). Pentru copii, este indicat sa alegem halate de baie cu eroii preferati, mai ales ca oferta este incredibil de bogata in ultima vreme in aceasta directie.

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies