Pardoseli din lemn, clasic si rezistent

Eleganta pardoselilor din lemn este greu de egalat, de aceea si noile tendine vin sa confirme aceasta afirmatie

Specialistii ne recomandata pentru anul ce va sa vina, 2020 pardoseli din lemn. Se pare ca aceasta va fi supriza anului urmator in materie de pardoseli.

Chiar daca nu vor iesi din preferinte, pardoselile reci, vor fi, se pare, devansate de calcul lemn in viitorul apropiat.

Planifici o renovare majora in casa ta? Te gandesti tot timpul la ce ai mai avea de imbunatatit? Ti-ai facut deja planuri de a renova si de a-ti amenaja ori reamenaja locuinta? Cu siguranta vei fi tentat de multe, chiar si de tendinte.

chilipirul-zilei.ro/%20
chilipirul-zilei.ro/%20

Fireste ca tendindintele tin si ele cat tin banii, pana la urma. Chiar daca pare cinica aceasta afirmatie, sa stiti ca este adevarata. Poti sa-ti doresti tu foarte mult pardoseli din lemn te tek ori de stejar, daca nu ai banii necesari, degeaba speri.

PARCHET LEMN MASIV

Sfatul nostru se indreapta si spre a fi realisti atunci cand va faceti planuri, si sa le puneti in acord cu bugetul pe care l-ati alocat pentru aceasta actiune.

Perioadele de vreme rece sunt de regula cele in care ne facem planuri pentru schimbari, avand mai mult timp.

laminat-parchet.ro/

Oamenii simt nevoia de schimbare inainte de sarbatorile de iarna pentru a-si imbunatatii atmosfera din camin, iar dupa sarbatori iarasi se simte nevoie de schimbare pentru a iesi cumva din hibernare.

Se pare ca anul 2020 va fi anul parchetului din lemn masiv si al pardoselilor din lemn in genere.

Pardoseli din lemn 2020

Designul interior nu este pentru oricine. Este bine sa ceri parerea unui specialist inante de a amenaja o locuinta. Si nu neaparat din cauza esteticului, ci mai ales al practicului. Chiar daca nu pare la prima vedere, poti sa-ti dai peste cap anumite lucruri, datorita unor alegeri nefericite.

De exemplu, daca iti instalezi parchet laminat intr-o zona umeda, trebuie sa astepti ca se va umfla si va trebui inlocuit foarte repede. E adevarat ca ai ales un parchet laminat pentru ca era ieftin, si ai crezut ca vei scapa usor. Ei bine, ai gresit!

Daca alegi gresia pentru living, dar ai copii in casa, trebuie sa te astepti ca gresia aluneca si s-ar putea ca la primii pasi ai copiilor sa ai parte de accidente.

Adevarul este ca o pardoseala din lemn este mult mai practica si mai cofortabila decat oricare alta. Insa, necesita ingrijiri speciale.

Lemnul trebuie ingrijit periodic, caci altfel se deterioreaza in timp. Trebuie sa-i pastrezi o anumita umiditate, sa nu-l tii uscat, sa-l lacuiesti periodic, sa nu-l expui la temperaturi ridicate.

In privinta culorilor, totul este permis cand vine vorba de pardoseli.

PADOSEALA LEMN MASIV – PACHET – PESTE 100 DE MODELE

Este important sa asortam culoarea parchetului cu paretii, cu design-ul camerei, sa ne asiguram ca accentual elementele decorative ale camerei in mod pozitiv, astfel incat sa obtinem un impact vizual maxim.

Ca tendinta pentru 2020 noi preconizam ca parchetul stratificat va fi in topul preferintelor romanilor, deoarce acesta permite un sistem modern de incalzire prin pardoseala, sisteme foarte cautate in ultima vreme.

In tarile occidentale, incalzirea prin pardoseala este o obisnuinta. La noi este inca ceva straniu, greu de digerat. Dar, se observa o acceptare a acestui sistem la nivel de mentalitate, oamenii incep sa ii gaseasca utilitate si functionare.

mezoni.ro/
mezoni.ro/

Un parchet din esenta de lemn masiv reprezinta o alegere minunata pentru o casa calda, primitoare. Nicio alta pardoseala nu mai emana un asemenea spirit familial, precum o face acest parchet din esenta de lemn tare.

Daca sunteti un mdernist in gandire si preferati lucrurile simple, in culori surpinzatoare, atunci cu siguranta vei descoperi variate tipuri de parchet ce tin pasul cu vremurile.

Leave a Reply

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies