Cum obtinem o bucatarie moderna cu bani putini

O bucatarie moderna necesita multa munca de informare, daca vrem sa o realizam cu bani putini

Stiu ca va doriti o bucatarie moderna, pentru ca, in definitiv, acesta este planul multor gospodine care s-au saturat de dulapurile vechi de pe timpul bunicii, care s-au saturat de culorile anoste, de scaunele nefolositoare, de masa mult prea mare, de aragazul nefunctional, etc.

Unii oameni petrec foarte mult timp in bucatarie, astfel ca, pentru unele familii, bucataria este inima casei. Pana la urma, prepararea hranei necesita mult timp, la aceasta se mai adauga si orele petrecute la cafea, la tigara si alte discutii ce-si au locul de obicei in bucatarie.

Cu certitudine, bucataria este un loc in care femeile mai ales, au mult timp de gandire si reflexie, iar cand se confrunta cu un spatiu anost, ba chiar potrivnic, timpul devine incredibil de lung, iar repulsia pe masura. Asa ca, inevitabil ajungi sa te gandesti la o bucatarie moderna, pe gustul tau, chiar daca nu ai o suma mare de bani la dispozitie.

chilipirul-zilei.ro/%20
chilipirul-zilei.ro/%20

Liniile bucatariilor moderne sunt fluide, ele simbolizand un spatiu elegant, continuu, fara intreruperi bruste, neplacute. Majoritatea oamenilor prefera o bucatarie deschisa, cu mult spatiu, o incapere luminoasa, in care sa-ti faca placere sa stai si sa gatesti.

Iata cateva idei despre amenajarea unei bucatarii moderne de dimensiuni mici:

articol-12-1

articol-12-2

articol-12-3

articol-12-4

articol-12-5

 

articol-12-6

articol-12-7

articol-12-8

articol-12-9

Evident, de cele mai multe ori, o bucatarie moderna vine la pachet si cu un spatiu super mic in care trebuie s-o amenajezi, caz in care, lucrurile se complica si mai mult. Este adevarat ca ne indreptam parca catre spatii din ce in ce mai mici, cladiri minimaliste carora designerii incearca pe cat psoibil sa le gaseasca o functionalitate potrivita.

Ca sa obtii confortul dorit intr-o bucatarie moderna, de dimensiuni mici, este nevoie cu adevarat de o imaginatie bogata. Amenajarea unei bucatarii de dimensiuni mici, chiar daca iti va da batai de cap, o vei gasi utila pana la urma, pentru ca, ideile unui spatiu minimalist nu sunt doar functionale, ci si confortabile si placute pentru ochi.

mezoni.ro/
mezoni.ro/

Pana la urma, nu este nevoie de o casa de 1000 mp pentru a te simti acasa. Iar o bucatarie, cu cat este mai mare, cu atat vei aduna in ea diverse obiecte, pe care in timp le vei descoperi ca fiind inutile, care nu vor face decat sa-ti ocupe spatiul si sa-ti omoare nervii atunci cand vei dori sa faci curat in respectiva bucatarie.

Astfel ca, o bucatarie moderna de dimsneiuni reduse, poate fi mult mai avantajoasa decat una enorma, in care te pierzi cu privirea. Chiar si intimitatea se pierde intr-o casa mare, iar in bucatarie, spatiul este cu atat mai dificil de organizat, pe cat este mai mare.

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies