Baie cu inspiratie din natura

Daca doriti sa va simtiti in propria baie ca in natura, puteti alege materiale naturale de efect

O baie cu inspiratie din natura cu siguranta va aduce relaxare, la fel cum vacantele reusesc sa ne relaxeze, sa ne incarce cu energie pentru un intreg an de munca.

O mare varietate de piatra naturala gasiti in magazinul Piatraonline.

Cei de la Piatraonline au si un showroom unde puteti viziona o oferta foarte bogata. Adresa showwroom-ului Piatra online este: Aleea Teisani, Nr. 137A, Bucuresti, Romania.

chilipirul-zilei.ro/%20
chilipirul-zilei.ro/%20

Pe platforma online veti gasi pe langa posibilitatea achizitiei online a diverselor tipuri de placaje din piatra naturala ori compozitia, si sfaturi de montaj, glosar de piatra naturala, tipuri de roci, materiale de constructii si pavaj.

Poti comanda online piatra, daca produsul se gaseste in stocul magazinului, fie direct din cautare, fie de pe pagina produsului.

Vreti sa nu va mai simtiti captivi in propria baie si sa simtiti calmul si placerea de a sta in natura, puteti alege travertin, o piatra eleganta, ce aminteste de natura, de calatorii exotice. Travertinul are o culoare uniforma, un aspect antichizat, si poate fi folosit pentru placari interioare si exterioare, pentru pereti, stalpi, chenare decorative, etc.

 

Mozaic Travertin Classic 3D Scapitat 2.3 x 2.3cm

 

Mozaic Travertin Airon Fileti Antichizat 

 

Mozaic Travertin Scabas Siding Scapitat 2.5 x 5 cm

VEZI TOATA CATEGORIA DE PIATRA NATURALA DECORATIVA

Poti obtine o baie exotica, unica, cu un design futurist, original, folosing o combinatie de materiale naturale luminoase, incantatoare.

Pentru a da un aspect natural baii tale, trebuie sa folosesti culori naturale, iar combinatia sa fie fluida, linistitoare: verde, maro, galben, aramiu, gri, etc.

Combinatia de verde cu galben ori de gri cu portocaliu, poate fi si maro cu galben pal ori gri deschis cu gri inchis, alb cu gri sau galben cu gri.

Travertinul este o piatra prietenoasa, potrivita pentru aceasta idee de baie care sa imita spatiul din natura. Textura travertinului cu aspectul sau natural creaza impresia de aspect nefinisat, de brut, parca despicat dintr-o albie de rau.

Daca spatiul pe care il ai de amanejat este unul restrans, lucreaza in culori deschise, inalta peretii cu efecte si umbre, alege placi in nuante deschise, cu textura care sa inalte. Fixeaza placile pe inaltime (cu partea lunga pe verticala).

mezoni.ro/
mezoni.ro/

Designul sobru si echilibrul culorilor pot fi combinatiile care sa te poarte intr-un coltisor din natura.

Daca ai de amenajat o baie de dimensiuni mari, atunci poti oricand sa te joci cu culorile, cu combinatiile, sa alegi materiale in culori inchise, sa-ti delimitezi zone, sa construiesti coltisoare cu aspect diferentiat. Oricum, echilibrul trebuie sa fie unul care sa predomine, indiferent deca avem o suprafata mica ori mare.

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies