Stiati ca exista un magazin online specializat in piatra?

Da! Exista un astfel de magazin care vine piatra pentru casa, cu foarte multe vaiatiuni ale acestui material.

Exista un magazin online care comercializeaza piatra: cubica, ardezie, marmura, travertin, granit, limestone, terrazo oriental, mozaic piatra naturala, baghete, blaturi, glafuri.

Ai nevoie de piatra pentru casa? Acum ai totul intr-un singur magazin!

Cei de la PiatraOnline au si un showroom unde puteti vedea pe viu produsele expuse.

chilipirul-zilei.ro/%20
chilipirul-zilei.ro/%20

Pentru a efectua o comanda pe platforma online, trebuie sa te asiguri ca oferi dimensiunile placii dorite, daca este vorba de piese speciale. Evident, este indicat sa consulti un specialist inainte de a da dimensiunile corecte.

Daca aveti dimensiunile, comanda o executati simplu pe platforma piatraonline.ro. Iti deschizi un cont, adaugi produsul dorit in cosul de cumparaturi, cu dimensiunile corespunzatoare Puteti sa trimiteti si schita sau proiectul dorit in sectiunea numit „proiectul tau” si vei primi raspuns in scurt timp insotita de o estimare de pret.

Piesele se taie la dimensiunile trimise: blaturi, trepte, glafuri, etc.

Iata si cateva din categoriile mari de produse pe care le gasim in acest magazin online:

Piatra Cubica – un produs versatil, util si estetic. Piatra cubica pe care v-o recomandam este ideala pentru amenajarea spatiilor din jurul locuintei: curte, alei, gradini, verande, etc. Piatra cubica are un farmec aparte, inegalabil, un usor aspect de vechi care creaza un impagine in opozitie cu materialele noi moderne (asflat, ciment, etc).

Ardezie Flexibila – gama sin- o noua forma a pietrei cu care poti decora suprafete curbe, mobilier si orice doresti. Aceasta ardezie este spectaculoasa si cu ea poti realiza proiecte futuriste.

Ardezia – un dans al texturilor care te incanta prin cromatica. Eleganta si duritate, o combinatie ce face din acest material alegerea perfecta pentru cele mai indraznete proiecte.

Marmura – un material care mie imi place foarte mult. Marmura este utilizata in constructii si in amenajari interioare, este un material apreciat indeosebi pentru estetic dar si pentru rezistenta in timp. Marmura se gaseste intr-o gama foarte variata de culori si poate din acest punct de vedere sa fie asortata cu orice viziune a-ti avea pentru coloristica unei locuinte.

Travertinul – unul dintre cele mai des folosite material in amenajarile interioare si exterioare: baie, bucatarie, fatade, pavaje, etc. Colosseumul din Roma este construit din travertin. Travertinul este disponibil intr-o bogata varietate de culori si nuante.

Granitul – un alt material preferat al meu – o imbinarie resutia intre rezistenta deosebita si variatiile texturii. Placile de granit sunt foarte utilizate in amenajarile interioare si exterioare. Acest material este foarte rezistent in conditii de umiditate si de folosinta intensa. Spre exemplu, un blat de bucatarie din granit este alegerea perfecta. Nu mucegaieste, nu se strica, nu se zgarie, etc.

Limestonul sau calcarul este o piatra naturala cu o frumusete aparte, o eleganta apreciata de cele mai alese gusturi. Limestonul este utilizat atat in interior cat si in exterior zonele de pardseala in blaturi de bucatarie, cabine de dus, etc.

Placi ceramice decorative Terrazzo Oriental – o alegere extravaganta, un mod unic de a-ti amenaja interiorul. Placile sunt realizate manual, de unde si unicitatea lor. Sunt create din trei straturi de ciment alb, praf de marmura fina si pigmenti anorganici. Aceste placi decorative sunt recomandate pentru pardoseli, placarea peretilo, a blaturi;or de bucatarie, de masa, etc.

Mozaic piatra naturala – un pros cu multiple forme si culori dar si cu multe finisaje. Mozaicul este realizat din marmura, travertin, onix, pietre granulate, etc. Se foloseste si in interior si in exterior la: baie, bucatarie, piscine, holuri, birouri, chenare decorative, etc. Mozaicul este pe cat de elegant pe atat de greu de potrivit intr-un peisaj. va lasati dusi de val in a potrivi voi insiva mozaicul intr-un ambient; lasati specialistii sa o faca.

mezoni.ro/
mezoni.ro/

Trepte, blaturi si glafuri. Blatul de bucatarie este o piesr deosebit de importanta intr-o casa. Este bine sa alegeti ce va place, dar sa nu faceti rabat de la calitate. Nu va zgarciti la bani cand e vorba de blatul de bucatarie, pentru ca, veti av ea de suferit mai tarziu. Alegeti o piatra naturala rezistenta, cu risc minim la zgarieturi. Alegeti materiale care sa fie rezistente la apa si la un trafic intens. Fiti atenti si la greutatea blatului, sa fie suportata de mobilierul pe care l-ati ales. Un blat prea gros dintr-o piatra naturala s-ar putea sa fie mult prea greu pentru niste dulapuri subtirele din pal.

piatraonline.ro%20

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies