Climatizare corespunzatoare – confort garantat

O casa cu o climatizare buna inseamna o casa confortabila.

Pentru nu ca nu poate sa exista o casa confortabila fara o climatizare corespunzatoare, orice noua amenajare a locuintei tale trebuie sa aiba in vedere obtinerea unei climatizari adecvate respectivului spatiu.

Pentru cei ce au trecut prin achizitionarea unei locuinte, stiti cu totii ce inseamna sa locuiesti la parter: poti sa beneficiezi si de un spatiu verde generos, dar si de o umiditate crescuta. Pentru cei ce locuiesc la etaje superioare, in camp deschis, cu siguranta exista problema caldurilor toride de vara si a soarelui orbitor. De la o zona la alta, de la o locatie la alta, conditiile de mediu se schimba, iar noi trebuie sa ne adaptam locuinta in functie de diversi factori. Pentru a obtine un confort climatic, trebuie sa stim exact care sunt problemele zonei si cele specifice casei ori apartamentului.

Pentru o zona umbroasa, intunecoasa vara, cu siguranta trebuie sa asiguram o dezumidificare corespunzatoare a aerului din locuinta. Si sa nu va imaginati ca putem sa dezumidificam aerul cu aparatul de aer conditionat. Nici vorba! Aparatul de aer conditionat nu asigura necesarul de dezumidificare corespunzatoare al unei locuinte. Pentru a obtine un grad acceptabil de umiditate, avem nevoie de un dezumidificator. Pe piata exista destul de multe oferte de dezumidificatoare, insa, putine sunt cele care sa indeplineasca criteriile de calitate.

chilipirul-zilei.ro/%20
chilipirul-zilei.ro/%20

Pentru o gama larga de aparate de dezumidificare, va invitam sa vizualizati oferta celor de la Alecoair – specialisti in climatizare.

Vezi intreaga gama de dezumidificatoare Alecoair.

Pentru o casa racoroasa, trebuie sa ne asiguram ca o putem incalzi corespunzator pe timpul iernii. O centrala termica de calitate este exact ce ne trebuie. Va sfatuiesc sa o alegeti un pic mai mare decat necesarul de mc al locuintei, si sa tineti cont in principal de volumul de apa calda pe care-l utilizati si de debitul de apa calda dorit (in functie de numarul de membri al familiei).

O casa predispusa la igrasie are nevoie de aerisire intensa. O casa oricum trebuie aerisita zilnic, insa, daca ventilatia naturala nu este sificienta, puteti sa va dotati incaperile cu ventilatoare silentioase care sa rezolve aceasta problema.

Un aer inchis, apasator, va strica cu siguranta confortul locuintei. Pentru astfel de probleme exista purificatoarele de aer.

Pentru incalzirea unor spatii mai mici, puteti folosi aerotermele ori tunurile de caldura.

mezoni.ro/
mezoni.ro/

Pentru toate aceste aspecte mentionate mai sus, cei de la Alecoair au solutii, solutii de calitate pe care va invitam sa le testati. Alecoaier este o firma infiintata in 2006, deci cu o experienta bogata, care a rezistat pe piata datorita seriozitatii. La ei veti descoperi o gama larga de dezumificatoare casnice, profesionale, industriale, dar si pentru pisicine ori pentru temperaturi scazute.

Eu va pot spune ca am achizitionat de la Alecoair doua dezumidificatoare. Unul este folosit pe balcon – un balcon inchis unde uscam rufe. Pentru uscatul rufelor, un dezumidificator este senzational. Iar celalalt aparat este plimbat prin locuinta, pentru a mentine o umiditate propice.

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies