Fii romantic in aceasta iarna!

Un pastel de iarna cu adevarat unic pentru locuinta ta de vis de sarbatori va este oferit de Vivre

O poveste de iarna tesuta in culori delicate, naturale, tonuri de ghiata, de roz, galben ori violet. O imbinare de forme si modele unice, calde, perfecte pentru petrecerile de Craciun, pentru o atmosfera unica de sarbatori. Colectia pastel de iarna de la Vivre aduce in casele dumneavoastra o atmosfera unica, greu de egalat si de descris in cuvinte. O perfecta imbinare demna de cele mai alese gusturi, contracareaza zapada abia cazuta si frigul ce ne patrunde si ne aminteste ca iarna este pregatita.

Niste obiecte pline de fermac ce intregesc aceasta minunata colectie de iarna de la Vivre, obiecte cu o personalitate puternica, cu detalii unice, frumos puse in evidenta.

In aceasta colectie veti gasi foarte multe categorii de obiecte decorative pentru casa dumneavoastra: lampi, oglinzi, vase decorative, perne, suporturi pentru lumanari, masute de toaleta, rame, lustre, perdele, draperii, fotolii, bancute, seturi de fotolii cu suport pentru picioare, set 3 fotolii, noptiere, tavi de servire, paravane, seturi de pat, mici decoratiuni, suporturi lumari, etc.

chilipirul-zilei.ro/%20
chilipirul-zilei.ro/%20
decoratiuni iarna

Dupa cum observati aceasta este o colectie foarte bogata, pastelurile de iarna fiind prezente in cele mai mici detalii ale acestor obiecte decorative unice.

Ce docoratiuni se potrivesc pentru iarna?

Simte-te ca acasa de Craciun, bucarandu-te impreuna cu cei dragi de decoratiunile oferite de Vivre.

Foarte multe decoratiuni de Craciun oferite de Vivre: flori artificiale, decoratiuni brad, globuri de Craciun, diverse obiecte decorative cu motive de Craciun.

Alege contrastele romantice de la Vivre si te poti bucura alaturi de persoana iubita de niste sarbatori pline de caldura.
O colectie unica ce emana eleganta si mister, ingredientele necesare unui romantism modern. Contrastele romantice create de Vivre intr-o colectie unica, iti sunt oferite intr-un stil clasic, demn de cele mai alese gusturi.

Accete simple, discrete, delicate, cu o eleganta ce tinde spre perfectiune, asa am putea sa definim aceasta colectie de contraste romantice oferite noua de catre magazinul online celebru de acum in domeniul decoratiunilor pentru locuinta – Vivre.

Tabouri, perne, rame foto, cuiere, aplice, oglinzi, farfurii, boluri, fete de masa, perdele, mic mobilier; sunt doar cateva din elemente colectiei de contraste romantice de la Vivre.

mezoni.ro/
mezoni.ro/

Detaliile delicate ale acestei colectii ne dau impresia de atmosfera pariziana de pension, dar si finetea artizanalului japonez de pe vremea shogunilor. O placere sa primesti aceste elemente minunate de decor, si de ce nu, sa alegi ce este mai potrivit pentru a reda locuintei tale o atmosfera romantica.

Te poti bucura alaturi de iubitul ori de iubita ta cu un decor unic creat din elementele colectiei contrastelor romantice de la Vivre, fapt ce-ti aduce mai aproape atmosfera calda de sarbatori.

Leave a Reply

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies