Cum poti sa-ti mobilezi casa, chiar daca nu ai banii necesari

Multe magazine de mobila, online si stradale ofera credite in parteneriate cu societati financiare.

Poti sa-ti mobiliezi casa chiar daca nu ai toti banii necesari pentru a cumparata mobilierul dorit? Raspunsul este: Da! Se poate!

Multe showroom-uri de mobila au si birouri de credite, unde cei veniti in cautarea unor piese de mobilier pot sa incheie pe loc un contract de imprumut, folosind astfel banii pentru achizitia mobilei dorite din acel magazin.

Chiar si magazinele online au parteneriate incheiate cu institutii de credit, banci ori IFN-uri, care permit cumpararea mobilierului printr-un imprumut aproape instant, accesat concomitent cu efectuarea cumparaturilor.

chilipirul-zilei.ro/%20
chilipirul-zilei.ro/%20

Ideea este simpla si nu este nou, este destul de veche. Avand in vedere ca achizitia de mobila presupune sa detii niste sume considerabile de bani, multi romani nedispunand de astfel de sume mari de bani dintr-o data, magazinele de mobila au apelat la sisteme de rate, in regim propriu ori in parteneriate cu institutii financiare.

credit pentru mobilarea casei

Nu departe de locuinta mea este un astfel de magazin de mobila, unde este afisat cu litere de o schioapa ca se ofera mobilier in rate proprii, fara adeverinta de venit, doar cu buletinul. Ei bine, accest magazin ofera clientilor posibilitatea de a-si achiztiona mobilierul dorit, urmand sa-l achite in rate. Acest magazin stradal ofera in regim propriu sistemul de rate, fara partener financiar.

Sunt multe magazine si showroom-uri care au incheiate parteneriate cu IFN-uri si banci. De exmeplu, la celebrul showroom de mobila Tamila, pe vremuri erau si cate 5-6 birouri de credite, de la diverse IFN-uri.

Mobila in rate ofera mai toate magazinele de mobila, atat cele obline, cat si cele stradale de tip showroom.

Sa luam de exemplu pe cei de la Mobexpert, cunoscuti pentru mobila lor. Iata care sunt sistemele de achiztie in rate prin intermediul unui partener financiar pe care le ofera clientilor cei de la Mobexpert:
Alpha Bank, Bonus Card, BRD Finance, CardAvantaje, ING Credit, Raiffeisen Credit Card, STAR Card, UniCredit, Optimo Card. La Mobexpert poti sa apelezi direct in magazin la un credit, pentru ca au parteneriate incheiate cu bancile.

O alta varianta de a achiztiona mobilierul pentru o casa, chiar daca nu ai banii necesari este sa apelezi la creditele rapide fara garantii. Aceste produse financiare sunt oferite de IFN-uri si sunt acordate in conditii permisive.

IFN-urile nu solicita garantii pentru astfel de imprumuturi, nici acte prea multe, poti sa accesezi si online in baza unor acte scanate.

Chiar daca in domeniul amenajarilor interioare predomina ofertele bancare, totusi sunt si oferte de la IFN-uri la care puteti apela.

Una dintre cele mai vizibile societati nebancare cand vine vorba de magazine de mobile este Credius. Credius si-a facut chiar un nume la inceput datorita prezentei in magazinele de mobila.

Asadar, poti sa-ti cumperi elementele de mobilier dorite, nu doar apeland la creditele bancare oferite de partenerii financiari cu care magazinele de mobila la care apelezi au incheiat contracte de colaborare, ci si direct la Institutiile Financiare Nebancare.

Cum procedezi? Pur si simplu soliciti un imprumut rapid de la IFN, obtii banii in cont si apoi mergi linistit si-ti cumperi mobila dorita. Obtinerea unei sume de bani de la IFN nu este un lucru dificil. Ai nevoie in principiu de un extras de cont si o copie dupa cartea de identitate. Daca optezi pentru accesarea online trebuie sa completezi formularele puse la dispozitie de IFN si astepti sa iti fie analizate datele. Acest proces nu dureaza mai mult de cate ore. Unele IFN-uri se lauda si cu credite rapide acordate in doua ore de la accesare.

mezoni.ro/
mezoni.ro/

Deci, se poate sa te imprumuti rapide de la IFN si apoi sa iti cumperi mobilierul dorit. Tu alegi metoda de creditare potrivita pentru tine. Este bine insa sa vezi ce iti ofera si magazinul, sa vezi ce parteneriate a incheiat cu bancile ori IFN-urile, pentru ca s-ar putea sa-ti ofere chiar mai multe facilitati decat ai obtine tu printr-un imprumut direct.

De asemenea, pentru cei ce doresc sa-si cumpere o casa utilizand un credit, noi v-am furnizat cateva idei bune intr-un alt articol care speram sa va fie de folos: https://www.ma-maison.ro/solutii-de-finantare-pentru-locuinta-ta/.

Leave a Reply

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies