Seturi de masa elegante

Cei de la Vivre ne ofera o bogata colectie de seturi de masa, care mai de care mai atragatoare, mai sofisticate, mai elegante.

La ei gasiti cam tot ce aveti nevoie in materie de accesorii pentru masa, seturi pentru diverse utilizari, la preturi destul de bune.

Pentru mine este o placere de fiecare data sa privesc aceste mici bijuterii casnice. Imi plac in general obiectele pentru casa, dar la Vivre este o placere sa vezi si altceva, o altfel de atitudine.

La ei gasiti seturi complexe in culori moderne, gasiti tot felul de dotari pentru diverse situatii.

vivre.ro
vivre.ro

De asemenea, oricare dintre aceste seturi de masa de la Vivre se poate transforma intr-un minunat cadou pentru casa nou. Deci, retineti ca puteti sa oferiti bucurie cu un mic efort.

Ce fel de seturi de masa gasim la Vivre?

Gasim seturi de boluri pentru inghetata, salata, supa, etc. Gasim de asemeea seturi de masa intr-o mare varietate de culori in varii combinatii de piese si ca numar si ca stilistica si ca intrebuintare.

Seturile de masa sunt printre cele mai opulare pe platforma Vivre, din cate am observat, dintre obiectele din bucatarie.

Am vazut seturi de masa multicolore, albe, coral, peachcock, country chic multicolor, boheme noir, floral, crazy line, mandala, old Italy light, radical, azul, rainbow, dinner jenifer, color cactus, golden branch, pastelle, barrio de catus, etc.

Aceasta eeste doar o mica parte dintre seturile de masa de la Vivre, in magazin gasiti mult mai multe optiuni pe care va invitam sa le descoperiti singuri.

Vezi toata colectia de seturi de masa Vivre

Pe langa aceste seturi de masa, la Vivre gasim tot felul de alte seturi utile in bucatarie: seturi de pahare, seturi de cesti pentru cafea, serviciu cafea, serviciu ceai, ceainice, cani de apa, cani de cafea, cani de ceai, etc.

Vezi produsele servire ceai cafea

O alta colectie bogata de la Vivre este cea de pahare. Ce sa mai, o varietate extraordinara de pahare, de toate tipurile si de toate dimensiunile, in toate culorile pe care vi le imaginati sau nu. Pahare de apa, pahare de vin, pahare de Coca Cola, pahare de whiskey, pahare de lichior, pahare de martini, pahare de cocktail, pahare de sampanie, etc.

Vezi toata colectia de pahare

somproduct.ro%20
somproduct.ro%20

Pentru servirea mesei Vivre nu a precupetit nicioun efort. Gasiti in aceasta sectiune in celebrul magazin online o mare varietate de produse, care mai de care mai frumoase.

Servirea mesei Vivre

Leave a Reply

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies