Seturi de masa elegante pentru ocazii variate

Va aducem in atentie o colectie de seturi de masa, care mai de care mai atragatoare, mai sofisticate, mai elegante pefecte pentru evenimente alese.

La noi gasiti cam tot ce aveti nevoie in materie de accesorii pentru masa, seturi pentru diverse utilizari, la preturi destul de bune.

Pentru mine este o placere de fiecare data sa privesc aceste mici bijuterii casnice. Imi plac in general obiectele pentru casa, dar in mod special astfel de seturi clasice simt o placere doesbita sa le privesc.

Seturi de farfurii pentru servirea mesei

La noi gasiti seturi complexe in culori moderne, gasiti tot felul de dotari pentru diverse situatii.

chilipirul-zilei.ro/%20
chilipirul-zilei.ro/%20

De asemenea, oricare dintre aceste seturi de masa se poate transforma intr-un minunat cadou pentru casa nou. Iata cum puteti sa oferiti bucurie cu un mic efort.

Ce fel de seturi de masa recomandam?

Avem sugestii pentru toate gusturile si pentru toate buzunarele. De la farfururii sofisticate pana la seturi de boluri pentru inghetata, salata, supa, etc. Va recomandam de asemeea seturi de masa intr-o mare varietate de culori in varii combinatii de piese si ca numar si ca stilistica si ca intrebuintare.

Seturile de masa sunt accesorii populare pentru o bucatarie moderna utila si functionala.

Am vazut seturi de masa multicolore, albe, coral, peachcock, country chic multicolor, boheme noir, floral, crazy line, mandala, old Italy light, radical, azul, rainbow, dinner jenifer, color cactus, golden branch, pastelle, barrio de catus, etc.

Aceasta eeste doar o mica parte dintre seturile de masa asupra carora ne vom opri astazi, in magazine gasiti mult mai multe optiuni pe care va invitam sa le descoperiti singuri.

seturi de masa

Pe langa aceste seturi de masa, gasim tot felul de alte seturi utile in bucatarie: seturi de pahare, seturi de cesti pentru cafea, serviciu cafea, serviciu ceai, ceainice, cani de apa, cani de cafea, cani de ceai, etc.

Seturi de cani si cesti

mezoni.ro/
mezoni.ro/

O alta colectie bogata este cea de cani si cesti. Ce sa mai, o varietate extraordinara de, de toate tipurile si de toate dimensiunile, in toate culorile pe care vi le imaginati sau nu. Cesti de ceai, de cafea, cani de apa, cani de lapte, etc.

Vezi si alte idei utile pentru amenajarea unei bucatarii.

Leave a Reply

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies