Ce e nou in home design in 2015?

Care sunt nautatile anului 2015 in materie de home design

Cand vine vorba de amenajari de decoratiuni interioare, moda se schimba, mai ceva decat cea fashion. Daca anii trecuti lemnul era la moda, iar shabby chic facea ravagii printre doamne, in 2015 se poarta casele solide din caramida calduroasa si design-ul minimalist in alb si negru, insa, acestea sunt doar o mica particica din ceea ce ne rezerva profesionistii home design-ului.

Asadar, noutatile anului 2015 in materie de home design sunt mari, insa, nu trebuie sa disperati ca nu o sa mai aveti o casa la moda. Din ferice, moda unei case, cel putin la noi la romani, nu depaseste ideea de confort. Deci, daca aveti totusi o casa comoda, relaxanta, cu obiecte decorative dragi, atunci puteti oricand sa o considerati moderna, nu este nevoie sa va inconjurati de metal ca sa va simtiti bine in propria casa.

Daca sunteti la inceput de drum in materie de home design, atunci, puteti sa aveti in vedere si aceste aspecte moderne, sa le zicem, ale design-ului interior. Motivul principal este acela ca, noutatile vin de regula cu tot felul de idei practice, functionale, pe care ar fi bine sa le cunoasteti. Din acest punct de vedere, va sfatuiesc sa urmariti ce mai este nou in home design, pentru ca micile idei inovative va pot spori confortul intr-un mod de-a dreptul spectaculos, uneori.

chilipirul-zilei.ro/%20
chilipirul-zilei.ro/%20

Anul 2015 este anul caselor de vacanta, ale locuintelor mobile, ale acelor spatii ce-ti permit sa te inconjori de un peisaj natural de vis. Evident, toata lumea isi doreste sa traiasca o perpetua vacanta, si multi, reusesc, cel putin partial, insa, nu putem sa mergem pe acest firm, pentru ca am pur si simplu sarcastici fata de romanul de rand, cel care munceste o viata doar pentru a-si plati niste rate la un apartament anost, ce nu poate fi modernizat, cu toata bunavointa si interesul.

Am observat in stilul anului 2015 combinatii foarte interesante, de piele si aluminiu, spre exemplu. Desi nu sunt printre preferatele mele, canapelele din piele isi au locul lor in home design, un loc de necontestat. Aproape ca nu poti sa-ti imaginezi un catalog de design interior, fara un landscape in care sa apara celebrele canapele din piele.

mezoni.ro/
mezoni.ro/

Se poarta de asemenea in 2015 obiectele decorative solide, grele, statornice, cele care dau profunzime unui design. Din acest punct de vedere, moda este pe gustul meu. Imi plac astfel de obiecte grele, din metal ori din alte materiale solide.

Oricum, suntem in 2015, intr-un pol al home design-ului anilor ’80, daca doriti. Opozitia este de-a dreptul uimitoare, in aproape toate privintele. De la materie la culoare, totul este in opozitie cu ideile design-ului anilor ’80, adica a celebrei epoci disco. Daca ar fi sa merg pe aceasta linie, muzicala, as spune ca in opozitie cu disco-ul anilor ’80, sunt acum in epoca rock-ului alternativ – solid, dur, dar comod, placut, relaxant.

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies