Racitor de aer, mic, mobil, ieftin

Racitoarele de aer sunt aparatele de aer conditionat ale viitorului. Au preturi mici, sunt mobile, functionale pentru camere mici.

Racitoarele de aer sunt printre ultimele tendinte in materie de climatizare.

Sunt destul de cautate in piata datorita utilizarii lor bune in camerele pentru copii.

chilipirul-zilei.ro/%20
chilipirul-zilei.ro/%20

Aceste aparate nu raceste ca un aparat de aer conditionat atat de puternic cat sa nu suporte un copil, dar nici nu scoate caldura pe care o scoate un ventilator obisnuit.

In fapt, un ventilator ventileaza aerul dintr-o incapere, nu raceste aerul.

Racitor de aer, portabil, Hyundai, HY ACF 15E

Racitor si purificator de aer mobil, ARGO POLIFEMO ION,Interior si Exterior

Racitor si purificator de aer mobil ARGO NINA, Interior si Exterior, Ventilatie, Racire

Racitor aer Zilan ZLN-3406, Putere 65W, 3 viteze, Rezervor apa 4L

Racitoarele de aer functioneaza cu baterii de gheata. Numarul bateriilor de gheaza variaza de la aparat la aparat.

Aceste sisteme de racire viabile pentru camerele mici, cu precaderele pentru camerele copiilor, sunt compacte, cu dimensiuni reduse, usor de mutat dintr-un loc in altul, avand de cele mai multe ori sisteme de roti.

Multe dintre aceste racitoare de aer sunt si purificatoare de aer, unele vin si cu sitem de ionizare si reglare a umiditatii.

Exista de asemenea o serie de racitoare si ventilatoare de aer cu cu consum foarte mic, perfect pentru persoanele ce nu vor sa cheltuie mult pentru aceasta operatiune.

Desgin-ul lor minimalist le permite o usoara amplare in camere, mai ales ca nu este nevoie de schimb cu exteriorul.

Efectul de racire este linistitor si revigoant, racirea aerului dintr-o incapere se face treptat, cu minim de cheltuieli si o senzatie deosebita de relaxare si confort.

Racitoarele de aer nu functioneaza ca aparatele de aer conditionat, acestea racind aerul doar pe baza apei din recipient care trebuie sa fie cat mai rece.

Spre deosebire de aerele conditionate portabile, racitoarele de aer nu produ si aer cald care trebuie evacuat la exterior.

O alta calitate de necontestat a racitoarelor este pretul. Racitoarele de aer sunt ieftine in comparatie cu aparatele de aer conditionat.

VEZI TOATA GAMA DE RACITOARE DE AER DE LA EMAG

Racitoarele de aer functioneaza ca sistem cu gheata. Acesta este modul in care racesc aerul.

Racitorul este prevazut cu un compartiment care contine baterii de gheata, similar cu cele de la lazile frigorifice. Bateriile se tin la congelator, iar dupa inghetare se aseaza in compartimentul special al aparatului.

Racitoarrele cu aer sunt perfecte pentru camere mici (ideale pentru camerele copiilor), dormitoare ori birouri. Au o inaltime ce variaza intre 40 si 100 cm, iar latimea este de pana la 30-40 cm.

mezoni.ro/
mezoni.ro/

Un racitor cu gheata nu poate sa absoarba umiditatea decat daca are si dispozitif de dezumidificare. Sistemul poate absorbi caldura, datorita reactiei endoterme. Apa din rezervorul aparatului este transportata catre o suprafata textila care in contact cu aerul ventilat determina racirea. Aerul nu doar ca se raceste ci devine si mai umed. Astfel se poate crea o umiditate excesiva in camera. Putem sa concluzionam ca astfel de aparate sunt perfecte pentru camerele unde aerul este uscat.

VEZI TOATA GAMA DE RACITOARE AER DE LA CEL

Leave a Reply

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies