Oferte de aer conditionat in rate

Pentru o vara racoroasa, poti sa-ti cumperi un aer conditionat in rate, online

Oferte de aer conditionat in rate gasiti in multe magazine online de specialitate.

Pentru aceasta vara, multe magazine ofera clientilor posibilitatea achizitionarii de aparate de aer conditionat in rate, unele chiar fara dobanda.

Gasiti sa cumparati in rate aparate de aer conditionat cu o plaja foarte variata de capacitati, de la 7.000 de BTU pana la 24.000 BTU.

chilipirul-zilei.ro/%20
chilipirul-zilei.ro/%20

Noile game de aparate de aer conditionat folosesc gama inverter, modele ce folosesc un consum mai redus de energie.

In acord cu directiva ErP din 2013, noile aparate de aer conditionat trebuie sa aiba consum redus de energie, adaptat noilor standarde de mediu.

De regula, un astfel de aparat de aer condtionat are in alacatuirea sa:
– unitatea interna
– unitatea externa
– telecomanda
– kit montaj (tevi, cabluri, tuburi).

Exista mai multe posibilitati de achizitionare in rate a unui aparat de aer conditionat, printre care si plata online cu cardul de credit ori debit.

Iata si cateva dintre ofertele online de aparate de aer conditionat in rate:

oferta celor de la CEL de achizitie in rate a unui aparat de aer conditionat include printre altele si posibilitatea de achizie in rate a unui AC. Iata care ar fi alternativele de achizitie in rate: Plata in rate prin card bancar: cardul de cumparaturi Raiffeisen Bank – obtii 3 rate fara dobanda si STAR CARD – de la Banca Transilvania, iti ofera tot 3 rate fara dobanda..

oferta celor de la Aer Conditionat in rate online. Tipurile de carduri de credite oferite de cei de la Aer conditionat sunt: BRD Finance – cu oferta de 1,3, 4 ori 6 rate, Star BT cu 2, 3, 4, 5 ori 6 rate, Card Avantaj cu 1, 2 ori 3 rate, Alpha Bank cu 2, 3, 4, 5 ori 6 rate. Alegeti produsul dorit iar in pagazina de finalizare a comenzii selectati tipul de card pe care doriti sa-l folositi si numarul de rate dorite. Dupa ce trimiteti aceste informatii, veti fi directionati catre pagina procesatorului de plati PayU pentru efectuarea platii.

Acestea sunt doar doua dintre ofertele din piata care dau posibilitatea clientilor sa-si achizitoneze un aparat de aer conditionat in rate avantajoase. Ambele ofertele dau posibilitatea achizitiei online. Cei de la Romstal ofera si posibilitatea achizitiei in magazin cu plata in rate.

mezoni.ro/
mezoni.ro/

Exista insa posibilitatea sa accesat un credit, daca nu doriti astfel de sisteme de rate.

Pentru ca, multe dintre clientii care aspira la un astfel de sistem de rate, nu-si permit contractarea unui credit bancar, se pot orienta catre Institutiile Financiare Nebancare. Pentru a studia ofertele IFN-urilor – vedeti aici informatii utile despre creditele nebancare.

Leave a Reply

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies