Oferte Aer conditionat portabil

Aparatele de aer conditionat mobile ori portabile sunt o varianta optima de climatizare pentru diverse spatii.

Instalatiile mobile de aer conditionat pot fi varianta cea mai buna atunci cand stai cu chirie, atunci cand ai mai multe camere de racit, dar nu doresti sa folosesti 4-5 aparate clasice, atunci cand gatesti in bucatarie, atunci cand doresti o temperatura optima in camera copilului fara sa-i lasi aparatul in functiune ci doar in timpul cat el este plecat, etc.

Asadar, un confort sporit, lejeritate in miscare, placere, relaxare, toate sunt premisele generate de aceste aparate de aer conditionat portabile.

Pentru ca se apropie sezonul cald, ne-am gandit sa va oferim niste informatii utile despre alegerea unor asemenea aparate, la ce trebuie sa fiti atenti atunci cand le cumparati si nu in ultimul rand, vrem sa va prezentam si cateva oferte pe care noi le-am gasit interesante.

vivre.ro
vivre.ro

Oferta de aer conditionazt portabil

Pretul unui aparat de aer conditionat portabil

Variantele din piata sunt destule insa, de regula, astfel de aparate consuma destul de mult, prin natura functionarii lor, si mai ales, ocupa totusi un spatiu pe care unii chiar nu-l au.

Asadar, la ce trebuie sa te astepti cand doresti un astfel de aparat? Sa dispui de un spatiu minim cu o gura de aerisire pentru evacuare. Unele aparate nu necesita gura de evacuare, detinand un recipient ce trebuie golit din cand in cand. Totusi, pentru a functiona la capacitatea reala, este indicata utilizarea acelui cos de aerisire, astfel incat aparatul sa elimine afara fluidele acumulate.

Aer conditionat portabil Trotec PAC 2610 E, Capacitate 9.000 Btu, Debit 330mc/ora, Telecomanda, Display, Timer, Pentru 30mp

Aer conditionat portabil Trotec PAC 2300 X, Capacitate 8.000 Btu, Debit 310mc/ora, Telecomanda, Display, Timer, Pentru 75mc

Aer conditionat portabil Trotec PAC 2010S, Capacitate 7.000 Btu, Debit 230mc/ora, Telecomanda, Display, Timer, Pentru 65mc

De regula, aparatele de aer portabil functioneaza si ca dezumidificatoare, o functie binevenita in perioadele de canicula intensa, mai ales daca locuiesti intr-o zona umbroasa, la parter, ori ai o casa ce mentine umiditatea.

Pentru perioadele de primavara – toamna, un dezumidificator in casa este mai mult decat binevenit. Cu siguranta, vei respira alt aer si vei scapa de un eventual mucegai. Umiditatea ridicata intr-o casa duce la aparitia mucegaiului in timp.

somproduct.ro%20
somproduct.ro%20

Unele aparate mobile de aer conditionat detin si functia de incalzire, asa incat, cu un astfel de aparat va puteti rezolva pentru toate sezoanele, de la vara la iarna.

Iata si alte oferte interesante de aparate de aer conditionat portabile:

Leave a Reply

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies