Climatizare Dwyn, livrare rapida la domiciliu

E momentul sa avem grija de confortul nostru si pe partea de climatizare. Dwyn stie cum!

Cei de la Dwyn ne asigura ca produsele comandate la ei vor ajunge la noi rapid, ramane doar sa comandam online si sa asteptam curierul.

In acest magazin exista mai multe categorii de produse din categoria climatizare, printre care amintim aici: aparate de incalzire, aparate de aer conditionat, incalzitoare de apa, ventilatoare, filtre de aer, acesorii climatizare.

Printre produsele lor populare se numara doua aparate aer conditionat portabil si cateva venitilatoare, dar si un calorifer electric si un purificator de aer.

chilipirul-zilei.ro/%20
chilipirul-zilei.ro/%20

Vei gasi aici multe variante de ventialoare, fie simple, fie cu pulverizare, plus o serie de aeroterme numai bune pentru un birou ori o incapere cu dimensiuni reduse.

centilator aer dwyn

Ce tipuri de aparate de aer conditionat gasim la Dwin?

In ultima vreme sunt destul de cautate aparatele de aer conditionat mobil, datorita eficacitatii lor crescute si fireste mobilitatii acestora. Ele pot fi mutate dintr-o camera in alta, in functie de necesitatile fiecaruia.

Exista la Dwyn niste ventialtoare chiar super performante, cel putin cele Sencor sunt parca coborate din viitor.

Aparatele de aer conditionat mobil sunt avantajoase ca pret.

Am vazut un aparat Aer conditionat portabil 12000BTU, racire, ventilare, dezumidificare, Tarrington House la pretul de 1.599 lei si un Aer conditionat portabil 8000BTU Aro la pretul de 1.199 lei.

Discount-urile la cele doua aparate de aer conditionat mobile care se gasesc actualmente in oferta magazinului online, sunt chiar frumusele, deci merita sa aruncati o privire.

In privinta climatizarii, va mai spunem ca aici puteti gasi multe brand-uri cunoscute: Cado, Heinner, Hauser, Landmann, Luster, Orion, Philips, Samsung, Rowenta, Sencor, Soehnle, Somogyl, Stadler Form, Tarrington, Tefal, Westfalia, Xiaomi, Oem etc.

In fine, cei de la Dwyn nu vand doar aparate de climatizare, la ei gasiti multe produse: laptop, telefoane, tablete, televizoare, home cinema, PC, electrocasnice, ingrijire personala, produse pentru casa si gradina, electrice, foto, video, jocuri, console, produse auto, jucarii, produse pentru casa si gradina plus o serie de servicii adiacente oferite de magazin si de colaboratorii sai.

Pe cei de la dwyn ii gasiti in Sema Parc, Splaiul Independentei, 319, Cladirea K, OB, 17, Sector 6, Bucuresti.

Program Dwyn:

LUNI – VINERI : 0900 – 1700

SAMBATA : INCHIS

mezoni.ro/
mezoni.ro/

DUMINICA : INCHIS

Mai multe informatii gasiti pe platforma lor online https://www.dwyn.ro. Pentru alte detalii suntati la 21 411 00 00.

Leave a Reply

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies