Casa mea inseamna acasa

Oricat de neinteresati am fi in a avea o locuinta stabila, totusi, uneori, simtim nevoia sa fim „acasa”

Acasa are un sens atat de larg pentru multi dintre noi, incat este greu sa cuantifici in cuvinte o astfel de idee. Casa mea inseamna acasa, atunci cand eu ma simt impamantenit, cand eu ma simt intr-un mediu intim, placut, relaxant.

Orice casa se poate transforma dintr-un simplu spatiu de locuit, intr-o locuinta careia sa-i poti atribui statutul de acasa.

Ne propunem prin acest proiect sa va facem sa simtiti sensul cuvantului acasa, atat prin micile si neinsemnatele obiecte decorative, cat si prin stiluri ori chiar prin ideile generale de ambient.

chilipirul-zilei.ro/%20
chilipirul-zilei.ro/%20

Avem idei de amenajari si decoratiuni interioare, ne place tot ce inseamna Home & Deco, si banuim ca multora dintre dumneavoastra le place sa-si ocupe timpul, uneori, cu astfel de mici placeri ale vietii.

Pentru mine, marturisesc, este o mare bucurie sa-mi petrec timpul colectionand diverse obiecte decorative, in special vintage, insa, imi plac in egala masura si obiectele in frumosul stil shabby chic, imi plac si obiectele tradionale, dar si cele apartinand stilului premodernist – art-nouveau.

Nu ne-am propus sa va ademenim in calatorii lungi prin diverse stiluri si epoci, insa, dorim sa va aratam din cand in cand cate un pic coltisor din ceea ce inseamna acasa. Fie obiecte decorative, fie idei originale de amenajari interioare, fie pur si simplu idei, toate acestea speram noi sa va tina aproape si sa va stimuleze intr-un dialog perpetuu.

mezoni.ro/
mezoni.ro/

Dorim sa facem din obiectele decorative si din amenajarile interioare un mod placut de petrecere a timpului liber, atat pentru dumneavoastra cat si pentru noi. In aceasta ordine de idei, promitem sa nu va battem la cap cu lucruri care noua nu ne plac. Asadar, aici veti gasi lucruri si informatii despre care noua ne place sa vorbim, idei si obiecte pe care ni le-am insusi cu placere.

Asteptam, cum e si firesc, idei interesante de la dumneavoastra, orice va trece prin cap, orice va intereseaza, orice nelamurire ori dorinta aveti, speram sa concretizam acest dialog de la distanta intr-un tot unitar a ceea ce se doreste a fi Ma Maison – casa mea inseamna acasa.

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies