Revizie centrale termice, verificare instalatie gaze

Ati facut revizia centralei termice si verificarea instalatiei de gaze?

Revizia centralei termice, precum si verficarea instalatiei de gaze sunt doua operatii periodice pe care nu trebuie sa le uitati.

In ajutorul nostru au venit si cei de la GDF Suez (ENGIE), care au ei insisi oferte de verificari si revizii centrale termice. Ofertele se adreseaza tuturor clientilor, indiferent daca sunt persoane fizice ori juridice, cu un consum intre 116,29 si 11.627,78 MWh. Verificarile se realizeaza dupa cum e si firesc la locuintele ori la sediile clientilor, dupa caz.

Daca doriti, puteti sa solicitati online o oferta de verificare precum si revizia centralei termice. Formularele completate se pot trimite tot online.

chilipirul-zilei.ro/%20
chilipirul-zilei.ro/%20

Pentru oferte de verificari si revizii ale instalatiei de utilizare a gazelor naturale, puteti sa apelati tot la cei de la GDF Suez (ENGIE). Pachetele oferite vizeaza atat persoanele fizice, cat si cele juridice. Aceste pachete includ verificarea si revizia instalatiei de gaze naturale, precum si verificarea periodica a centralei termice. De asemenea, puteti sa optati pentru pentru servicii de mentenanta si reparatii.

Iata mai jos care sunt aceste oferte de verificari si revizii centrale termice cu putere de pana la 400 kW:

Aceasta este doar o optiune pe care o aveti la dispozitie, pentru a efectua revizia centralei termice de apartament, ori pentru verificarea periodica a instalatiei de gaze naturale. In piata exista o sumedenie de firme care se ocupa cu astfel de operatii. Evident, trebuie sa gasiti acele firme care sunt acreditate sa va ofere aceste servicii. In speta, pentru verificarea instalatiei de gaze, firma trebuie sa fie autorizata de cei de la ENGIE, iar pentru revizia centralei termice, trebuie sa fie o firma autorizata a brand-ului centralei pe care o aveti instalata.

Pentru detalii puteti vizita platforma online a celor de la ENGIE: https://www.engie.ro/efectuarea-periodica-a-verificarilor-si-reviziilor-pentru-instalatia-de-gaze-si-centrala-termica/.

mezoni.ro/
mezoni.ro/

Iata si care sunt costurile acestor verificari, atat pentru instalatia de gaze naturale cat si revizia centralei termice: https://www.engie.ro/business/cerere-oferta/?produs=servicii-tehnice.

Din experienta recenta (de anul acesta – 2016), costurile celor de la GDF Suez sunt usor mai scazute fata de media pietei. Spre exemplu, eu pentru revizia unei centrale termice de 35 kW Ariston, am platit 300 de lei, iar costul standard al celor de la GDF Suez este de 232.5 lei. Pentru verificarea instalatiei de gaz cu o firma autorizata am platit 200 de lei, pentru instalatie sub 20 de m, iar cei de la GDF Suez mi-ar fi luat un pret de 180 de lei.

Leave a Reply

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies