Despre centrala Ariston Bis

Informatii generale despre centrala termica Ariston Bis. Pareri, opinii, forum, pret.

Ariston este deja o marca foarte cunoscuta pe piata romaneasca a electrocasnicelor, centralele termice fiind si ele foarte reusite, lucru pe care vi-l pot certifica, pentru ca detin una.

Despre centrala termica BIS Ariston putem sa afirmam ca face parte din tipurile de centrale cu doua schimbatoare de caldura, un schimbator pentru incalzire si unul pentru apa calda menajera.

Centrale Ariston Bis

Puterea centralei este de 24kw, iar in privinta apei calde face adevarate minuni, aceasta putand fi utilizata de doi consumatori concomitent.
Caracteristicile centralei termice Ariston BIS:

chilipirul-zilei.ro/%20
chilipirul-zilei.ro/%20
  • performanta arderii
  • tehnologie performanta de ultima generatie
  • competitivitate
  • calitate deosebita
  • performanta pe termn lung

Centrala termica Ariston BIS se gaseste in doua vaeriante, una cu tiraj fortat si una cu tiraj natural.
expansiune de 8 litri

Despre Ariston si produsele lor

Ariston este o companie italieneasca, cu o experienta de peste 80 de ani.

Electrocasnicele Ariston ce pot fi achizitionate de pe piata noastra de profil, au inceput deja sa fie foarte apreciate. Un lucru foarte important de retinut este ca electrocanicele Ariston vin in general cu garantii mai mari decat cele medii existente in piata.

mezoni.ro/
mezoni.ro/

ariton bis

Desi am o parere foarte buna despre nemti si produsele lor, iar in privinta centralei as fi ales Bosch inainte de orice, totusi, va spun sincer ca am ales Ariston pana la urma, pentru ca aveau o tehnologie mai moderna, desi avea si ceva componente Bosch in alcatuire, iar garantia era mai mare la centrala Ariston pe care am achizitionat-o.

De la Ariston mai avem si o masina de spalat cu uscator, si suntem foarte multumiti de ea, mai ales ca functioneaza la turatie mare de peste 6 ani si deocamdata n-am avut nicio nemultumire cat de mica fata de acest obiect casnic indispensabil.

Leave a Reply

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies