Vaillant EcoTec Pure, tehnologie de viitor

Centralele Vaillant EcoTec Pure sunt o alegere perfecta pentru locuinta ta, oferind pe langa o incalzire de calitate si o exploatare eficienta.

Centralele Vaillant EcoTec Pure beneficiaza de tehnologia inalta ecoTEC, cu o eficienta deosebita, corespunzatoare normativelor UE de ErP si Ecodesign.

Caracteristicile centralelor Vaillant EcoTec Pure

Au schimbatoare de caldura din otel inoxidabil. Permit intretinerea usoara pe timpul rece. Au un sifon de condens cu un design original. Ofera acces direct la partea frontala. Au un bloc hidraulic nou-nout, montat in partea frontala. Au o pompa de inalta eficienta. Conuma putin conform standardelor ErP.

OFERTA CENTRALE TERMICE VAILLANT

Aceasta gama de centrale Vaillant EcoTec Pure este una cu functii deosebite care indeplinesc cu prisosinta cele mai pretentioase asteptari din partea clientilor.

chilipirul-zilei.ro/%20
chilipirul-zilei.ro/%20

Prepara apa calda si ofera incalzire, toate la un pret super avantajos.

Vezi centralele Vaillant EcoTec Pure
Centralele Vaillant EcoTec Pure continua traditia producatorului renumit pe piata din Romania, oferind calitate inainte de toate.

Pentru un apartament de 2-3 camere ai la alegere intre centralele de 20,2 Kw si cele de 26,1 kw.

Eficienta termica si putere

Centralele murale in condensatie Vaillant EcoTec Pure ofera protectie anti inghet si sunt eficiente din punct de vedere energetic.

Diferente fata de alte centrale similare

Diferentele se regasesc in primul rand in pret, aceste centrale Caracteristicile centralelor Vaillant EcoTec Pure avand un pret mult mai avantajos decat alte centrale in condensatie cu aceleasi caracteristici, apoi, noi rezonam si la eficienta energetica.

Faptul ca aceste modele de centrale vin cu un consum mic de gaz reprezinta un plus pe care este bine sa-l mentionam si de care trebuie sa tinem seama.

mezoni.ro/
mezoni.ro/

Gazul este scump si fireste ca nu asteptam ieftiniri nici in aceasta iarna, de aceea este important sa ne preocupe consumul de gaz al centralei pe care o cumpara.

Vezi centrala murala in condensatie VAILLANT ecoTEC pure VUW 286/7-2, Gaz, Tiraj fortat, 26,1 kW (kit evacuare inclus)

Leave a Reply

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies