Paturi suprapuse pentru copii

Cand ai mai multi copii si spatiu redus, poti opta pentru paturi supraetajate. Este o solutie buna, iar copiii sunt incantati.

Paturile suprapuse pentru copii sunt perfecte pentru cei ce nu vor sa ocupe intreaga camera a copiilor cu mobilier. Pana la urma, copiii au nevoie de spatiu pentru joaca, vor sa alerge, sa isi imprastie jucariile, etc.

Pe langa avantajul ca ocupa un spatiu restrans, aceste paturi suprapuse pentru copii sunt si foarte apreciate de micuti. Baieteii in special sunt foarte dornici sa urce si sa coboare pe scara.

Eu m-am aflat in situatia de a rezolva o problema de spatiu pentru camera copiilor si aceasta a fost rezolvarea gasita: un pat suprapus (etajat). Am cautat indelung in piata pentru a gasi ceva de calitate, pentru ca, va spun ca nu e deloc simplu.

chilipirul-zilei.ro/%20
chilipirul-zilei.ro/%20

Daca vrei sa gasesti paturi copii suprapuse din lemn masiv, trebuie sa te inarmezi cu rabdare multa si timp. Exista importatori si distribuitori pe piata romaneasca, insa nu sunt multi, oferta nefiind una deosebit de bogata.

In mediul online sunt cate magazine ce ofera paturi suprapuse pentru camera copiilor, printre care cele mai cunoscute sunt Somproduct, Marcoshop, Veldor.

Vizualizati intreaga oferte de paturi etajate de la Somproduct.

Noi am ales un pat etajat din lemn masiv alb – Dominic de la Somproduct.

Acesta este, dupa ii spune si numele un pat din lemn masiv alb, cu dimensiunile la saltele 200×90. Patul are o lungime de 210 cm si o latime de 97 cm, iar intaltimea este de 160 cm. Livrarea se efectueaza in 4-5 saptamani de la achitarea avansului de 30%. In pretul patului nefiind incluse salteaua si celelalte accesorii si nici montajul. Patul vine demontat.

Patul etajat Dominic este special conceput pentru camera copiilor, fiind practic atat pentru fete cat si pentru baieti. Are si doua sertare spatioase unde pot fi tinute jucarii ori lenjeria. Patul suprapus Dominic este robust, oferind siguranta si confort copiilor.

Culoarea patului etajat este la alegere dintr-o gama de 20 de culori, conform prezentarii de pe platforma celor de la Somproduct.

In oferta celor de la Somproduct am mai identificat si alte paturi etajate:

  • pat din lemn masiv de pun pentru copii Maksymilian

  • pat etajat din lemn masiv Sambor

  • pat suprapus din lemn de pin pentru copii Hipolit

  • pat suprapus din lemn de pin Jakub

  • pat etajat din lemn masiv pentru copii Gaspar

As vrea sa va spun ca pe cei de la Somproduct ii gasiti si in Showroom-ul de la Home&Design Mall, din Bulevardul Ghencea nr. 126-12.

Program Somproduct Showroom:
Luni – Vineri: 10:00 – 20:00
Sâmbătă: 10:00 – 17:00
Duminică: 10:00 – 15:00

Livrarea produselor se face gratuit daca este in oras, iar pentru in afara se percep costuri suplimentare de 1,5 lei per km.

Daca vei cumpara online, vei avea parte si de suprize placute, de exemplu, daca achizitionezi impreuna cu patul etajat si o saltea, beneficiezi de o reducere de 200 de lei. Mai mult de atat, s-ar putea sa primesti si o perna cadou.

Aceste paturi suprapuse aflate in oferta celor de la Somproduct sunt realizate in Polonia.

mezoni.ro/
mezoni.ro/

Si cei de la Dedeman au o oferta foarte buna la paturile supraetajate pentru copii:

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies