Incalzire la maxim cu MAGNUM Heating

Incalzeste-ti locuinta folosind solutii inovatoare, ce-ti vor asigura calitate si eficienta, si mai ales, durabilitate in timp.

Incalzirea locuintei este un lucru ce ne preocupa pe toti, de aceea, suntem in continua cautare de solutii ieftine, la indemana, dar si calitative. Cu toti ne-am saturat de solutiile superficiale de moment, ne-am saturat sa aruncam banii pe fereastra, ori in foc, in acest caz.

Stiti ca pe piata din Romania s-au comercializat foarte multe aparate de proasta calitate. Cunoasteti cu totii cazuri despre apropiat, prieteni, amici, care si-au cumparat o centrala termica ieftina, fara sa tina cont ca in doi ani o pune pe butuci.

Cazurile sunt numeroase, iar prin faptul ca vorbim de centrale termice ieftine, in niciun caz nu trebuie sa consideram ca sunt putini bani, dimpotriva, chiar si cele mai ieftine aparate, costa destul de multi bani, cel putin cat sa ne intereseze si sa ne doara cand se strica obiectul si nu-l mai putem folosi.

chilipirul-zilei.ro/%20
chilipirul-zilei.ro/%20

Lasand la o parte aceasta problema dureroasa legata de bani, haideti sa ne gandim ce inseamna sa ni se strice centrala in mijlocul iernii. Cum ar fi ca la cele -17 grade Celsius atinse anii trecuti prin Bucuresti, sa se defecteze centrala termica?! Evident, n-ar fi deloc placut!

Incalzire ieftina?

Cu alte cuvinte, nu cumparati ieftin, doar pentru ca e ieftin, ganditi-va si la ce urmeaza.

Revenind la ceea ce dorim sa va propunem astazi, drept sistem de incalzire al locuintei, anume, sistemele MAGNUM Heating, cunoscute pentru eficienta si calitate, lucruri demonostrate in timp, putem spune ca aceasta ar fi o solutie optima, acolo unde se poate aplica.

Vorbim despre incalzire prin pardoseala, un sistem de incalzire economis, cu foarte mari avantaje, eficient datorita caldurii distribuite uniform in locuinta, si prin prisma faptului ca este un sistem invizibil, scapa astfel de calorifere si tevile inestetice. Panourile radiante pot fi o solutie, ele ne ofera o incalzire placuta, discreta, au si un design interior discret, si poate fi la randul lor amplasate pe tavan ori pe perete. Aceste sisteme sunt benefice pentru sistemele de incalzire conventionale, fiind controlabile in permanenta prin termostate.

MAGNUM Heating ne ofera pentru sistem rece, siguranta unui camin incalzit corespunzator, fiind util atat pentru locuintele private, cat si pentru alte spatii chiar mai putin conventionale: centre de distributie, parcari multietajate, spitale, statii de pompieri, cladiri de birouri, etc.

Produsele oferite de MAGNUM Heating sunt urmatoarele:

  • Incalzire prin pardoseala
  • incalzire pe perete
  • radiatoare cu infrarosu
  • termostate
  • izolatie
  • aplicatii de exterior

Daca ne referim la incalzirea prin pardoseala, aceasta este, conform specialistilor, una din cele mai confortabile modalitate de incalzire a unei locuinte. Evident, incalzirea prin pardoseala este indicat a se realizata inainte de a se zugravi o locuinta, de aceea este bine s-o aveti in vedere inainte de aceste operatiuni.

mezoni.ro/
mezoni.ro/

Va marturisesc ca imi place foarte mult platforma online a celor de la MAGNUM Heating, in primul rand pentru ca te simti de parca ai aterizat in Star Wars. Tehnologii noi de incalzire, foarte sofisticate pentru noi romanii, uzuale pentru occidentali, ce probabil vor avea si la noi succes in viitorul apropiat.

De la panourile radiante ce pot incalzi spatii greu accesibile cu alte tipuri de incalzire conventionale, pana la incalzirea prin pardoseala, ori termstate, aceasta firma, ne ofera o speranta pentru ceea ce va inseamna incalzirea unei locuinte.

Leave a Reply

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies