Centrale termice Riello, 5 ani garantie

In magazinele online veti gasi oferte foarte bune la centralele termice Riello – preturi avantajoase si garantie de 5 ani.

Daca vreti sa nu mai duceti grija centralei termice timp de 5 ani de cand o cumparati, vedeti oferta Romstal la centralele din gama Riello.

Veti gasi in dreptul brandului Riello urmatoarele categorii de centrale: start condes, family si condexa Pro.

chilipirul-zilei.ro/%20
chilipirul-zilei.ro/%20

Centralele Start Condens sunt foarte avantajoase ca pret. Sunt produse noi in oferta. O centrala de apartament din aceasta gama, costa sub 3.000 lei, deci o ocazie pe care ar trebui sa o analizati.

CENTRALE TERMICE RIELO – OFERTA

Acestea centrale Riello sunt destul de cunoscute in piata, oamenii fiind multumiti de ele. Am citit foarte multe pareri pozitive despre aceste produse pe forumurile de specialitate.

Centralele Start Condens au dubla functie de incalzire si preparare a apei calde manejere, fiind dotate cu arzator premix si schimbator primar de caldura din aliaj de aluminiu si un schimbator secundar de caldura in placi, realizat din otel noxidabil, cu emisii scazute.

Centrale termice Start Condens

Varianta Family de la Riello sunt centrale mai performante cu puteri mai ridicate.

Aceste centrale termice murale in condensare se utilizeaza si penru incalzire si pentru prepararea apei calde manejere. Au un sistem performant de control al arderii, sistem ce utilizeaza un senzor de ionizare imersata in flacarea arzatorului.

Centralele termice Riello Family reprezinta o solutie pentru niste utilizatori exigenti, fiind in condensare s avand dula functie.

Centrale termice Riello Familly

Centralele termice Riello Condexa Pro sunt o tehnologie si mai avansata, menite sa satisfaca cele mai exigente preferinte.

mezoni.ro/
mezoni.ro/

Aceste centrale sunt in condensare cu arzator preamestesc, cu un element termic modulant. Este disponbila in 8 modele. Are randament foarte ridicat. Are un regim foarte scazut al poluarii.

Daca va doriti excelenta in incalzirea locuintei, cu siguranta aceasta clasa de centrale termice Riello Condexa Pro o sa va multumeasca pe deplin.

Centrale termice Condexa Pro

Leave a Reply

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies