Accesoriile sanitare pentru baie – o alegere dificila

Una din cele mai dificile alegeri, cand vine vorba de o amenajare, este cea a accesoriilor sanitare pentru bucatarie si baie

Obiectele sanitare, bateriile, robinetele, sunt accesorii carora trebuie sa le alocam o atentie deosebita.

Alegerea obiectelor sanitare pentru baie si bucatarie este un pas important intr-o amenajare. In primul rand, aceste accesorii sanitare costa destul de mult, din aceasta cauza nu prea suntem in masura sa facem compromisuri cu aceste obiecte. De preferat este sa alegem unele bune spre foarte bune, chiar daca ne costa un pic mai mult, pentru a nu fi nevoiti sa le schimbam des.

Printre cele mai bune accesorii sanitare pentru baie si bucatarie sunt cele din gama Grohe. Probabil ca ati auzit despre Grohe, daca ati trecut recent printr-o amenajare de locuinta. Primul impuls este sa cumperi niste obiecte sanitare, baterii, robineti, care sa nu fie prea scumpe, insa, pentru cei cunoscuatori, acesta este un pas gresit. Aceste obiecte se pot defecta foarte usor, motiv pentru care, se ajunge la diverse reparatii, cand le vom schimba. Spre exemplu, n-ati vrea sa treceti printr-o inlocuire a bateriei de la cada si a robinetului ori dusului atasat, la doua luni de la montarea acestora. In primul rand ca, schimbarea lor va necesita cu siguranta si alte lucrari. Sa schimbi bateria la baie inseamna sa trebuiasca ulterior sa refaci chituirea si eventual siliconarea, fapt ce te va costa evident in plus, fata de simpla inlocuire a acestor obiecte. Nu ca simpla inlocuire a bateriei de la baie ar fi un lucru ieftin!

chilipirul-zilei.ro/%20
chilipirul-zilei.ro/%20

Oricum, dupa parerea noastra sanitarele Grohe sunt produse de calitate, rezistente in timp, cu un foarte bun raport calitate – pret.

mezoni.ro/
mezoni.ro/

Daca va intrebati de unde puteti achizitiona asfel de accesorii de baie, va dam noi o idee – un magazin online www.baterii-lux.ro, unde puteti gasi o multitudine de accesorii de baie si bucatarie de calitate. Printre cele mai importante categorii de produse pe care le gasiti la Baterii Lux, se numara: baterii baie, baterii bucatarie, baterii speciale, corpuri incastrate, robinete, seturi sisteme dus, sisteme sanitare, baterii termostatate, accesorii, etc.

Chiar daca pare anost ceea ce va spun, trebuie sa fiti cu bagare de seama cand achizitionati aceste accesorii pentru baie si bucatarie. Costurile destul de ridicate, va vor suprinde, insa, daca le alegeti cu grija, cel putin nu veti avea suprize neplacute pentru o lunga perioada de timp. Din experienta va spun, ca accesoriile, oricat de mici si nesemnificative ar fi (spre exemplu, suportul de prosop, de hartie igienica, savoniere, etc), adunate, vor costa o gramada de bani, de aceea, este bine sa va faceti un plan cu ceea ce aveti nevoie, pentru ca, intr-un magazin, fie el si online, lucrurile o pot lua razna. Adica, tendinta este sa cumperi mai mult decat este nevoie, iar aceste nimicuri costa destul de multi bani, ca sa nu mai vorbim de instalarea lor, care neaparat trebuie facuta de un profesionist, pentru ca, altfel, aceste mici accesorii sunt cel mai usor deteriorabile in timp.

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies