Textile pentru casa noua de la 4interior

Pentru un cadou de casa noua, textilele de la 4interior pot fi o solutie buna

Pentru ca am intrat deja in sezonul nuntilor, este bine sa ne gandim si la cadouri pentru tinerii insuratei, si ce poate fi mai utile decat o lenjerie de pat ori o cuvertura.

Cand vine vorba de lenjerii de pat, suntem usor stransi la punga, ne gandim de mai multe ori inainte de a achizitiona, pentru ca, in defnitiv, este doar un accesoriu pentru dormitor, bun si cu lumina inchisa. Evident, lucrurile nu sunt chiar atat de superficiale precum le-am enuntat eu. Sunt multi maniaci (inclusiv eu), care prefera un anumit material pentru lenjeriile de pat, care isi doreste anumite culori, in acord cu peisajul, care cauta in general relaxare si placere in aceste obiecte textile.

Asadar, daca aveti totusi lenjeriile de pat necesare si celelalte accesorii textile bune pentru dormitor, va propunem totusi niste idei de cadouri pentru tinerii insuratei, daca aveti asa ceva prin preajma.

chilipirul-zilei.ro/%20
chilipirul-zilei.ro/%20

irya-homeLenjerii de pat, cuverturi, halate, prosoape, pernute decorative – toate acestea se pot transforma in cadouri minunate, pe placul unui cuplu la inceput de drum.

Oferta 4interior in acest sens, poarta numele de Irya Home si este o minunata colectie, buna de luat acasa. Irya Home este un brand turcesc cu textile pentru casa, ce include lenjerii de pat, cuverturi, seturi de halate si prosoape de lux. Colectia pentru nunta contine de asemenea asternuturi si prosoape speciale, cu adaos de dantela si broderii, bune pentru cele mai alese dormitoare regale.

Cum e si firesc, colectia Bride este o colectie diafana, un superb alb, usor si atragator, cu frumoase decoratiuni brodate, de-a dreptul incantatoare pentru ochi.

mezoni.ro/
mezoni.ro/

Lenjeriile de pat cu dantela de la 4interior – lenjeriile de colectia de nunta, sunt foarte potrivite, impunatoare si cochete. Pot fi oferite cadouri tinerilor miri, fiind un inceput perfect pentru o viata in doi. Cearsaful de pat are dimensiunile 240×260, cel de pilota are dimensiunile 200×220, la acestea se mai adauga 4 fete de perna cu dimensiunile 50×70. Inchiderea se face cu nasturi, iar ambalajul este potrivit pentru un cadou de nunta.

Pe langa lenjeria de pat, remarfcam si cuverturile bride, foarte elegante, cu broderii elegante si dantela fina, elemente decorative cusute manual, adaptate pentru paturile matrimoniale. Cuvertura de pat (260×270 cm) vine insorita de doua fete de perna si o superba pernuta decorativa. La fel ca si lejeria de pat, si cuvertura se prezinta intr-un ambalaj luxos, potrivit pentru un cadou de nunta.

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies