Mobila pentru casa Laguna

Laguna ne ofera mobila pentru ‘acasa’, o gama variata de piese de mobilier la preturi accesibile

Mobila pentru casa Laguna este realizata in atelierele proprii, utilizand tapiterii fine de buna calitate, piese functionale si practice, cu garantie de 24 de luni.

Mobila, odata comandata pe platforma online, va fi transfortata acasa la dumneavoastra in termen de 10 sau 20 de zile – depinde de disponibilitatea produsului. Transportul si montajul sunt asigurate de angajatii Laguna, exceptie facand mobilierul de bucatarie Italia, a carei manipulare se face contra cost.

Fabrica de mobila Laguna are deja un renume in piata pentru piesele de mobilier de calitate, clientii fideli, ce se inmultesc pe zi ce trece, fiind garantia acestei calitatii.

chilipirul-zilei.ro/%20
chilipirul-zilei.ro/%20

Infiintata in 1994, fabrica de mobila Laguna este unul din cei mai mari producatori de mobila din Maramures, ducandu-i-se faima deja in toata tara pentru piese de mobilier de calitate si preturile mici.

Mobilierul Laguna este unul fiabil, ce poate fi achizitionat online, prin comanda, ori din magazinele prezente in toata tara.

Categoriile mari de mobilier de la Laguna: mobilier de bucatariie, mobila pentru dormitor, living room, canapele, coltare, fotolii si taburete, mese si scaune, mobilier mic, mobilier horeca.

Mobila de bucatarie Laguna

Canapele

Mobila pentru dormitor Laguna

Mese si scaune

Mic mobilier

Mobila pentru living room

Pe platforma online a magazinului de mobila Laguna veti gasi configuratoare online pentru bucatarie, pentru canapele, coltare si fotolii, pentru dormitorul tau.

Un alt punct forte al mobilei Laguna este acela ca poti sa-ti alegi tapiteria dintr-o multitudine de modele si culori, pentru canapele, coltare, fotolii, scaune, etc.

Daca alegeti mobilierul Laguna direct din magazine, obtineti transportul gratuit, exceptie facand canapelel si tapiteriile.

Exista, dupa cum am amintit mai sus, in categoriile pieselor de mobilier Laguna si o sectiune dedicata domeniului Horeca, adica mobilier pentru hotel, restaurant, catering.

mezoni.ro/
mezoni.ro/

Noi am aruncat un ochi critic peste multe piese de mobilier si marturisim ca ne-a placut ce am vazut. Am vazut atentie la detalii, grija pentru imbinari, aspect de calitate, piese moderne de larga utilitate.

Nu va mai tinem de vorba, va lasam sa descoeriti voi insiva aceste piese de mobilier Laguna. Cu siguranta veti gasi ceva pe gustul vostru.

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies