Carnavalul reducerilor in materie de decoratiuni

Iti place sa-ti traiesti viata in culori? Atunci e clar! Ai nevoie de carnavalul decoratiunilor Bon la Vie.

Daca si tie iti place sa descoperi combinatii fascinante de culori, atunci nu pregeta sa-i vizitezi virtual pe cei de la Bon la Vie.

Bon la Vie este un magazin online ce vinde frumos in stare colorata.

La ei gasiti decoratiuni diverse pentru locuinte, in diverse stiluri, de la cele clasice elegante, la stilul traditional romanesc.

loftdesign.ro
loftdesign.ro

In derulare la momentul publicarii acestui articol era cateva campanii extrem de atractive: decor natural in lemn masiv (o minunatie de piese care te incanta la prima vedere), un tablou – o poveste pe lemn, lustre perfecte la un pret perfect, covoarele sheherezadei tesute manual, world of Mia – obiecte decorative, Coho Design – iubim cuprul (o alta campanie incantatoare), decor elegant, calitate in bucatarie, mic mobilier – solutii economice si de calitate, Skitso Girls – Handmade lamps from Salonic, pereti colorati cu rafturi din MDF, maison de Fee – detalii frumoase, Denizli Conept – cuverturi, paturi, pilote, covoare din viitor, variant design, funky dream, covoare jucause pentru cei mici, farmecul anilor 60 intr-un colt din livingul tau, etc.

Campanii Bon la Vie

O campanie care mie mi-a placut foarte mult a fost si cea dedicata obiectelor retro – metal work: recipienti pentru detergent, recipienti pentru gunoi, pentru cereale, pentru paine, platouri superbe, tavi fabuloase, etc.

Retro times – o solutie pentru a pastra diverse ingrediente, alimente ori pentru a igieniza spatiul. Este o colectie pastelata, invioratoare, care te atrage ca un magnet.

bonlavie.ro

V-am spus ca imi place foarte mult si campania dedicata decorului natural din lemn masiv – rafturi si ceasuri. Decoratiuni perfecte pentru camere studentesti. Camere de camin studentesti ori camere simple de apartament pentru tineri, incaperi minimaliste cu decor natural – se potrivesc perfect aceste decoratiuni superbe din lemn natur. Rafturi prinse cu scori groase, realizate din lemn masiv in diverse culori – perfecte pentru camerele de tineret. Dupa parerea mea este decorul perfect pentru camerele studentesti de camin (le recomand cu placere studentilor – din experienta va spun ca se potrviesc perfect unui spatiu mic).

Si acum, partea cea mai placuta a povestii noastre: carnavalul reducerilor la Bon la Vie.

Vedeti produsele aflate in promotie – carnavalul reducerilor Bon la Vie.

Am vazut printre obiectele aflate in promotie o multime de piese foarte interesante. Frumoase biblioteci minimaliste, perfecte pentru camerele de tineret. Am vazut lenjerii din bumbac pentru pat dublu incantatoare la preturi foarte avantajoase. Am vazut traverse colorate (dimensiuni mari) aflate in promotie, la preturi deosebit de atractive. Am vazut diverse forme de duloapuri si comode TV foarte dragute, la preturi deosebit de mici.

Livrarea la Bon la Vie este gratuita pentru comenzile ce depasesc valoarea de 300 lei. Livrarea dureaza maxim 5 zile pentru produsele aflate in stoc.

Poti sa platesti cu un card de credit ori debit, prin transfer bancar ori ramburs la curier.

bonami.ro
bonami.ro

Cei de la Bon la Vie sunt o echipa cu experienta ca doresc sa va ajute sa aveti o experienta placuta la cumparaturile online.

Mai multe informatii puteti gasi sunand la numerele de telefon 0723 91 04 54 ori 031 426 02 29. Puteti sa le si scrieti pe adresa client@bolnavie@ro. Adresa lor este Soseaua Unirii NR.11, Corbeanca/Ilfov. Informatii detaliate gasiti pe platforma online bolnavie.ro.

Leave a Reply

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies