Canapele si fotolii Bohemian

Frumoase obiecte de mobilier in stilul Bohemian; canapele si fotolii chic, de calitate

Canapele si fotolii Bohemian – stilul potrivit pentru persoanele ce iubesc libertate, care nu doresc reguli, limite, care accepta un stil de viata mai degraba auster, fara un confort material deosebit. In acelasi timp, e vorba de persoane cu personalitate, care iubesc creativitatea si natura.

Stilul Bohemian are o intreaga istorie, derivata cumva de la regiunea Boemia, din Cehia. A luat in timp un contur destul de bine reliefat, fiind adoptat in special de acele persoane care prefera libertatea, creativitatea, in opozitie cu un trai linistit, comod, confortatib.

In fashion, stilul boem este asociat unui stil hippie, gipsy. Abia dupa 2000, stilul boemian a fost imprumutat si in amenajarile interioare.

vivre.ro
vivre.ro

In home design, stilul boemian nu este unul usor de definit. Este un stil complex, care s-ar traduce in special prin lipsa de reguli. Asadar, vorbim de un stil fara constrangeri, fara limite pentru culori ori combinatii ale acestora. In aceasta categorie au aparut elemente de design interior cu adevarat spectaculoase, elemente ce emana creativitate, spirit liber, nonsalanata. Plus ca, in stilul boemian, exista libertatea diverentelor intr-un interior comun; elementele nu se aseamana intre ele, nu exista regul simetriilor.

In home design, stilul boemian este caracterizat printr-un aer placut, cu tema de culori personalizata la alegere, cu elemente naturale, fara linii bine conturate, cu multa textura, structura. Mobilierul nu trebuie sa fie unul de duzina, comun, ci mai degraba personalizat, unic. Finisajele sunt mai degraba antichizate, invechite, cu elemente de bricolaj, etc. Plus ca, e nevoie de o poveste. Elementele de decor, piesele de mobilier trebuie sa aiba in spate o poveste.

Umbland noi prin magazinele online dupa piese de mobilier in stilul Bohemian, am descoperit cateva piese fermecatoare in magazinul Retro Boutique:

 

Canapea patchwork Michele

 

Fotoliu patchwork Michele

 

Canapea patchwork Alonza

 

Fotoliu patchwork Alonza

Stilul Bohemian Chic, ori pe scurt BoHo vine cu niste trasaturi placute, fara prejudecati: amenajare calda, libertate totala in privinta sculorilor, a finisajelor, etc.

bonami.ro
bonami.ro

Se remarca indesebi materialele naturale, ori texturile ce urmaresc forme naturale. Mobilierul nu trebuie sa fie comun, de recunoscut, ci mai degraba unic, personalizat. Stilul Bohemian este potrivit mai ales pentru elemente de mobilier executate la comanda, ori pentru piese second-hand finisate, actualizate.

In privinta canapelelor si fotoliilor pe care noi le-am selectat de la Retro Boutique, trebuie sa recunoasteti ca sunt frumoase. Ma rog, noua ne-au placut. Sunt piese rezistente, de calitate, cu atentie la detalii, in stilul boehemian.

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies